Braver Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 Ahoj, Potreboval bych poradit. Posledni dobou se mi z motoru ozyva slaby pravidelny prerusovany zvuk zavisly na otackach motoru (ta frekvence prerusovani je zavisla na otackach) a zda se, jakoby se nekde neco otiralo. Deje se to jen pri otackach kolem 1500. Nemate nekdo tuseni, co by to mohlo byt? Dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 Myslím, že by to mohlo být toto: Mně ten pohon měnili na záruku asi ve 40tkm, ale zvuk se po 10tkm objevil znovu. Od té doby jsem najel dalších asi 50tkm a kromě toho zvuku žádný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Braver Vloženo 12. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2011 Dekuju za rychlou odpoved. Doplnuji, ze je to HTP 12V, necele 4 roky stare, 63 000km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.