mico Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Caute. potreboval by som poradit. mam fabiu 1.2 12v rv2003 134000km a niekedy mi motor prestane tahat asi tak na dve az tri sekundy, alebo niekedy pomoze pustit plyn a po pridani uz bezi dobre. ziadna kontrolka nezasvieti. cudne je, ze prejdem 100 km a vsetko v poriadku a az potom motor zacne robit problemy. na 20 km zhruba 5 az 8 krat. motor sa sprava akoby som pustil plyn, ked ho pustim a vytlacim spojku, otacky klesnu na volnobezne akoby sa nic nedialo. startuje bez problemov. vymenil som palivovy filter a sviecky a zdalo sa ze problem sa vyriesil ale vcera mi zase vynechal motor. poradte, kde je problem. pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polakrgs Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 ....mám částečně stejný problém ....Chová se to taky jako to popisuji v " stálé chybě " ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.