devmixil Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 http://www.sbazar.cz/img/original/21/5068321_2.jpg nemam svoje foto ale taky mam 4x airbag a na sedacce je to vyznacene takto pokud se nepletu http://www.sbazar.cz/img/original/21/5068321_2.jpg to cerne na boku nedival jsem se co je tam napsane,ale tusim,ze airbag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 no snad něco najdu určitě najdeš, aut všude je dost a stačí si zadat parametry a pak jen nechvátat a hledat a vyčkávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 nevím nevím, že jsem jeden čas koukal po FRS a těch žlutých po faceliftu vážně moc není...dle mne byla větší poptávka po černých a stříbrných, protože těch je jak srače...je jich dost já chtěl tenkrát zase Fabku jedině černou, ale po měsíci čumění do anoncí a inzerátů a žádné černé kombíkové, která by mi sedla výbavou a stavem jsem vzal tu co mám....proto jsem nadhodil to, že barva nejezdí, 1000x radši auto v TOP stavu se serviskou ( u max 6let starýho auta není důvod proč by neměla být), i když na úkor oblíbený barvy - ale jen můj názor PS: nakonec jsem za tu červenou snad i rád, jdou na ní lépe vidět detaily a není to taková morda to čistit Maca: vím že je to trochu OT...ale krom FRS, na Ibizu FR, nebo ještě lépe Cupra jsi nepomyslel?? To je za méně peněz více zábavy mňam: http://www.sportovnivozy.cz/13866-seat-ibiza-fr-tdi-96-kwfull http://www.sportovnivozy.cz/12843-seat-ibiza-cupra-tdi-rakovnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 24. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2011 kibi-potřebuji 5 dveří a jsem tak nějak ujetý na škodovku no a RSka se mě moc zamlouvá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 Ty Seaty vypadaj moc luxusně dobře, ale ty 3 dveře to je hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 maca: jasný, pokud je potřeba 5 dveří, tak to není co řešit navíc chápu "škoda forever" lukas: nemyslím si, že je to hnus, naopak to působí a je sportovnější....Fabku RS beru jako rodinej hatchback se sportovním duchem....o Ibize Cupra se už dá říct že sportovní je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 Kdyby to dělali v 5 dveřovém provedení tak udělají lip si myslím, nabo na výběr 3 nebo 5 dveří. Kdyby to byl 5 dveřák jdu do toho osobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 24. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2011 maca: jasný, pokud je potřeba 5 dveří, tak to není co řešit navíc chápu "škoda forever" lukas: nemyslím si, že je to hnus, naopak to působí a je sportovnější....Fabku RS beru jako rodinej hatchback se sportovním duchem....o Ibize Cupra se už dá říct že sportovní je Musim mít 5 dveří,dávám synka na zadní sedačku a u 3 dvířka bych musel být akrobat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 maca: 3 dvířko jsem už měl a harantíka taky sem tam vozím, tak vím jak hrozně debilní to bez těch dvou dveří je...ono stačí, když se nechává přední sedačka šoupnutá až dozadu, prcek pak z dětský sedačky vždycky pěkne zasere sedadlo - a že to na těch FRS sedačkách jde echt vidět lukas: 5ti dvířko máš Ibizu Sport - ekvivalent Fabie RS...ale Cupra je prostě jinde, ať už výkonějším motorem, většíma a ještě většíma brzdama (312mm a pak příplatkové SEAT Sport tuším 345mm) jiným podvozkem ...skrátka pokud 5 dveří nebo kombi, tak to nemůžeš chtít po Cupře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 24. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2011 Jj sedačky jsou průser,asi budu řešit potahama od Madu...či jak se ta firma jmenuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowboarder Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 no, možná je cupra jinde výkonem, ale to je asi všechno. Brzdy, výkon a možnost dát si ještě tužší podvozek máš i u fabie. Navíc seat nemá tak dobrý dílenský zpracování a použitý materiály. Škoda je prostě Škoda.) Navíc, když si to tak vezmu, kdo by se chtěl kodrcat v prkeným autě, když o výtluky nouze není a ještě v tom vozit malý děti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 Maca: ty potahy od MADU na FRS sedačky jsou raketa...za cenu potahů máš druhé sedačky a to nepřeháním myslím že ceníkově začínají od 5.000,- a strmě ta cena stoupá... Snowboarder: Ibiza Cupra není jen výkonem jinde, ale jak jsem psal, brzdy podvozek jsou jiné...možnost dát si jinej podvozek a brzdy máš i u Dacie, to přeci není směrodatné, skrátka u tý Cupry to máš z výroby a nemusíš to řešit.....já jí jen nadhodil, když Maca chce 5 dveří, tak je to jasný...každopádně prkenný auto to je naprosto stejně jako Fabia RS, tak to není žádnej argument (prkená je Fabka i Iba až po záměně podvozku právě za sportovní a tím nemyslím nějaký šunt za 10-15.000,-, ale to přeci při snižování auta musí každý očekávat)...jinak s dílenským zpracováním máš pravdu, hlavě v interiéru to jde znát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 27. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2011 Ještě jsem na ty potahy nekoukal,ale slyšel jsem jen samou chválu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 Maca: já na ně koukal, málem i koupil....ale abych tě zavedl do obrazu, hrubší látka + koženkové bočnice, pokud si dobře pamatuju, tak 8990,- takže výsledek je takový, že jezdím bez potahů a radši je jednou za 6 měsíců vyčistím a až budou sedačky KO (zatím po 2 letech jak nová), tak radši za tu 9vítku koupím nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowboarder Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 Nebo doporučuju co se týče potahů, tak firmu Šindelář u mladý boleslavi. Spolupracujou se škodovkou a mají všechny druhy potahů a látek, který se používají nebo používali při výrobě. Ceny jsou docela v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 28. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2011 Maca: já na ně koukal, málem i koupil....ale abych tě zavedl do obrazu, hrubší látka + koženkové bočnice, pokud si dobře pamatuju, tak 8990,- takže výsledek je takový, že jezdím bez potahů a radši je jednou za 6 měsíců vyčistím a až budou sedačky KO (zatím po 2 letech jak nová), tak radši za tu 9vítku koupím nové Ty vado to je palba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 28. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2011 Nebo doporučuju co se týče potahů, tak firmu Šindelář u mladý boleslavi. Spolupracujou se škodovkou a mají všechny druhy potahů a látek, který se používají nebo používali při výrobě. Ceny jsou docela v pohodě. Maj nějaké stránky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 http://www.autointerier.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowboarder Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 Jj, stránky mají, hoď do vyhledávače "autointeriéry šindelář", jsou tam i ukázky prací, jsou šikovný a docela rychlý, pro malou představu: přečalounění loketky včetně materiálu a práce 500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 30. leden 2011 Sdílet Vloženo 30. leden 2011 Ted je v bazaru celkem pěkna Rska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 30. leden 2011 Sdílet Vloženo 30. leden 2011 http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/skoda/fabia/8577299 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 Pěkná, a ta výbava! "1 x airbag, 2 x airbag, 5 x dveře" takže dohromady 3 airbagy a těch dveří! to je teda kauf! Jinak podvozek má Fabča samozřejmě lepší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weitr Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 (editace) Ahoj já radím fabii Rs nějakou rv od 2004 má lepší jízdní vlastnosti než octávka nepřetáčí se ...hlavně jezdím za 4,5L máš 6 rychlostí a hlavně budeš mít novější auto než octávku v rs ta se dělala jen do roku 03 myslím.Jezdím do práce taky 10 km a vždy se mi ohřeje na 90stupnů vždy něco po 6 km ... Editováno: 22. Únor 2011, autor: Weitr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zajíček Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 Myslim si, že lepší jízdní vlastnosti fakt nemá. Sám vlastním ORS. Ale možná je to jen můj názor Ohledně spotřeby to s ORS neni tak horký, ale člověk, kterej si koupí turbo benzínovej motor musí počítat s tím, že když se chce svízt, tak si připlatí, ale zase to za to stojí si myslim. Já mam průměrnou spotřebu kolem 7,5 - 8,5 ať jedu ve městě nebo mimo. Dokonce se mi povedlo na trase Praha - Ústí n/L jet za 6,5l což je slušný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weitr Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 Tak to já jedu za 6,5 když jedu naplno.A ted když je fabka nachipovaná na sprinta předjedu u ORS . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.