Publikováno Leden 17, 201114 r Zdravim a prosim o radu a Vase postrehy. Chci poridit (mracitka a clonu predniho okna od Milotecu. Jde mi o to, jak to na auto sedne a s ostatnimi dily okolo licuje. Aby to nebylo oproti okolnim dilum moc vystouple a nepusobilo jako pest na oko. Muzete poradit?
Leden 17, 201114 r Diely od MILOTECU sedia super. Len ich treba dat nastriekat poriednemu lakirnikovi abi ti uhadol farbu tvojho auta+ a poriadne tie diely nastriekal.
Leden 17, 201114 r Autor Diely od MILOTECU sedia super. Len ich treba dat nastriekat poriednemu lakirnikovi abi ti uhadol farbu tvojho auta+ a poriadne tie diely nastriekal. jj, diky za odpoved. Lakyrnika bych mel velmi dobreho, takze toho bych se nebal. Ani mracitek bych se nebal - svetlo se da velmi dobre polohovat, takze se to predpokladam da vyladit. Ale horsi je to s clonou predniho okna. Sklo neni nijak zapusteno oproti karoserii, takze mi prijde, ze kazda vec nalepena na sklo musi zakonite "cumet" nad profil...
Leden 22, 201114 r nikdo nic? nerikejte, ze to nikdo nema... Tady máš tu clonu od Milotecu.Mám ji asi rok a budu měnit.Na dvou místech praskla a je tam asi 1mm mezera.Nejspíš to prasklo teplotními změnami. Upraveno Leden 22, 201114 r od Pavel 5
Leden 23, 201114 r Autor Tady máš tu clonu od Milotecu.Mám ji asi rok a budu měnit.Na dvou místech praskla a je tam asi 1mm mezera.Nejspíš to prasklo teplotními změnami. No bezva, mnohokrat diky za super foto. Mame stejnou barvu:) Vypada to velmi velmi dobre! Z profilu fotku nemas? Zajima me, jestli to tam neni oproti karoserii moc vyvyseny, aby to nevypadalo, jako tuzing
Leden 24, 201114 r Autor Se sloupkem to lícuje.U střechy je to malinko výš ale není to ani vidět. no skvely. moc diky za odpoved. jdu do toho
Leden 27, 201114 r mrkni do fora www.octaviaclub.cz mam i zadni... a posli SZ O.v.i. Upraveno Leden 27, 201114 r od O.v.i.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.