Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dobrý den

Mám oct 2005 112 000 najeto 1.6 MPI, která má vzádu bubnové brzdy.Můj problém spočívá v tom, že při prudkém manévru doleva začne cosi škrábat v levém zadním kole a po chvíli to přestane, možná i po přibrždění.Myslíte, že by toto mohly způsobovat pakny ? Děje se to pouze při zatáčení, či při prudším levotočivém manévru.

Vloženo

Zkusil bych to zvednout a zahejbat kolama jestli neni volny lozisko,jinak bude nejspis neco uvolneneho v bubnech,me treba popiskava predek pri zatoceni do leva a po nekolikatem rozebrani a cisteni se to stejne vrati.

Vloženo (editace)

Většinou to dělá ten krycí plech co na něm je přidělaný prasátko má na sobě takovej blbej přibodovanej plech kterej se pomalu rozpadá a drhne o buben.Řešení jsou dvě buď seženeš celý plechy nový a vyměníš nebo si dáš práci a ten přibodovanej plech ostraníš majzlíkem a flexou odbrousíš zbytky.A máš po problému. A našel jsem ještě jeden otočenej na kterým jsem označil šipkou ten plech kterej drhne potom o buben a dělá ty hrozný zvuky.

http://www.cc-autodily.cz/drzak-celisti-brzdy-l-3_3?brand=SKODA&model=OCTAVIA&items=60

post-30138-0-77939600-1295438878_thumb.j

Editováno: , autor: acek
Vloženo

tak jsem dnes objevil stejný problém ... poránu při studeném autě v zimě mi vždy při brzdění škrábalo zadní pravé kolo .. po chvíli to přestalo .. dnes už bohužel ne a škrábavý zvuk je slyšet pořád :( Takže se asi něco uvolnilo - obrousilo v bubnu, budu muset na to kouknout. Pak napíšu co by to mohlo být.

Vloženo

Jsem teď udělal zadní brzdy kvuli škrábání.Taky to dělalo občas a teď ke konci pořád, ikdyž jsem nebrzdil.Vytekla kapalina z prasátka a praskla mi jedna pružinka

• o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...