Rado148 Vloženo 20. Březen 2024 Sdílet Vloženo 20. Březen 2024 Čaute, Mám problém s emisiami na Fábií 1.2 HTP. Videl som že sa tu riešil taký istý problém aký mám ja. Na voľnobehu mám kyslík niekde na hodnote 15%. Pri zvýšených otáčkach kyslík padne pod hodnotu 0.5%. Ostatné hodnoty sú v poriadku. Na aute bol vymenený EGR ventil (trubky k egr skontrolované), obidve lambda sondy (aj prekáblované), repas hlavy, nový rozvod (správne nastavený), skontrolované vačky, nová škrtiaca klapka, senzor v saní aj senzor teploty vody, nový katalyzátor. Skúšal som aj prehratie softwaru v riadiacej jednotke motora (aj na druhej riadiacej jednotke). Nič nepomohlo. Hodnota sa ani len trochu neupravila. Vyriešil to niekto z vás? Vyzerá to akokeby si RJ myslela, že má bohatú zmes a preto ju ochudobňuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. Březen 2024 Sdílet Vloženo 20. Březen 2024 ještě mě tak napadá, jak vypadá vlnovec, není v něm díra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.