michalhajek Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 ahojte, koupil jsem fabku rs s navigací dx ale není k tomu nějaké to cd to to potřebuje, prostě nejde zapnout. zkoušel jsem hledat na netu ale nic nefunguje. tak bych chtěl poprosit jestli by tady byl někdo z okolí zlína nebo uh. brodu, kdo by měl toto cd a mohl by se mi na to mrknout, dojel bych. díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 CD mám, ale v Humpolci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalhajek Vloženo 23. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2011 a nemohl bys mi třeba poslad odkaz na download prosím a navod jak to rozjet. mail Michalhajekwjt@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Pokud nemáš spešl vypalovačku a program,tak to nikdy nevypálíš tak,aby to fungovalo. Za 500 se tady dají ty mapy koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalhajek Vloženo 23. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2011 a kdo je tady prodává? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Máš zprávu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 mapy mám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalhajek Vloženo 3. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2011 ahojte, tam mam další problém. měnil sem xenonové vybojky a abych si udělal trochu místa vyhodil jsem ven baterku. jak sjem ale potom zapnul rádio, naskočilo mě , že to chce nějaký kod. nevíte kda ho mám vzít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 3. Únor 2011 Sdílet Vloženo 3. Únor 2011 Ahoj, řešil jsem před rokem obdobný problém, v servisní knížce je někde na konci ten kód, ale ten bývá dle doporučení vystřižen. Přímo v servisce píšou, že Ti jej autorizovaný servis "zdarma" zjistí. Pozor, přímo Bolka píše, že je to služba "gratis" a mám vyzkoušeno, že po mě chtěli cca 500 a dělali, že o tom, že je to gratis nic nevědí, až když jsem udělal dusno, tak to bylo gratis! Hodně úspěchu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
auparas1 Vloženo 7. leden 2014 Sdílet Vloženo 7. leden 2014 Ahoj kamarádi, měl by jste někdo kontakt na někoho, kdo má cd mapy na DX? Koupil jsem Fabii RS z Německa a cd tam je jen originál s mapami Německa. Díky moc Radek;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.