Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

ahojte,

koupil jsem fabku rs s navigací dx ale není k tomu nějaké to cd to to potřebuje, prostě nejde zapnout. zkoušel jsem hledat na netu ale nic nefunguje. tak bych chtěl poprosit jestli by tady byl někdo z okolí zlína nebo uh. brodu, kdo by měl toto cd a mohl by se mi na to mrknout, dojel bych. díky moc

CD mám, ale v Humpolci..

• Autor

a nemohl bys mi třeba poslad odkaz na download prosím a navod jak to rozjet. mail Michalhajekwjt@seznam.cz

Pokud nemáš spešl vypalovačku a program,tak to nikdy nevypálíš tak,aby to fungovalo. Za 500 se tady dají ty mapy koupit

• Autor

a kdo je tady prodává?

Máš zprávu

• 2 týdny později...
  • Autor

ahojte, tam mam další problém. měnil sem xenonové vybojky a abych si udělal trochu místa vyhodil jsem ven baterku. jak sjem ale potom zapnul rádio, naskočilo mě , že to chce nějaký kod. nevíte kda ho mám vzít?

Ahoj, řešil jsem před rokem obdobný problém, v servisní knížce je někde na konci ten kód, ale ten bývá dle doporučení vystřižen. Přímo v servisce píšou, že Ti jej autorizovaný servis "zdarma" zjistí. Pozor, přímo Bolka píše, že je to služba "gratis" a mám vyzkoušeno, že po mě chtěli cca 500 a dělali, že o tom, že je to gratis nic nevědí, až když jsem udělal dusno, tak to bylo gratis! Hodně úspěchu.

• 2 roky později...

Ahoj kamarádi,

měl by jste někdo kontakt na někoho, kdo má cd mapy na DX? Koupil jsem Fabii RS z Německa a cd tam je jen originál s mapami Německa.

Díky moc Radek;-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.