Luke288 Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 ale stále máš nějakou fotodokumentaci, kterou by si měla udělat PČR, tak pak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Ale policie přece nemá žádnou smlouvu s pojišťovnama o vyměňovaní důkazních materiálů ne? Dost bych se divil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willis Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 V servisu ti udělaj fotky, když to likvidujou oni, a když ne tak přijde pojišťovák tam a vyfotí si to tam. Z těch fotek snadno přece pozná co tam máš za kola. Jinak když máš pojistku a uplatňuješ plnění, tak do vztahu s policií může taky vstoupit pojišťovna, protože je se stává účastníkem a ta rovněž z fotek policie pozná jak co na autě vypadalo, když to správně a pořádně vyfotí a dopravka už má normálně digitály. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 No ale mi neříkej, že policajt pujde přímo k pneumatice a vyfotí detailně co tam je za rozměr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 oni ty jejich fotaky nejsou zas az tak debilní, takže verim, ze by nebyl problem to vyzoomovat a taky verim, ze když si bude chtít pojišťovna vyžádat od PČR fotodokumentaci, tak že ji dostane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 No tak já nevim jak to třeba budeš řešit ty. A už se tady namnožlo hodně lidí co tam dalo 18ky RSa. Já budu dávat taky 18ky, ale z A8ky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willis Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 (editace) Když budeš mít poškozený kolo, tak ho vyfotí, no a jak píše kolega z toho digitálu se to dá vytáhnout, to je kvůli pojišťovacím podvodům, to dá rozum, ne. Editováno: 2. Březen 2007, autor: Willis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 No tak já nevim jak to třeba budeš řešit ty. A už se tady namnožlo hodně lidí co tam dalo 18ky RSa. Já budu dávat taky 18ky, ale z A8ky. myslíš třeba havárku? jednu už jsem řešil, ale asi to je trošku něco jinýho, protože to šlo z mýho havarijního(nabořil mě týpek v Černý Hoře a než se tam s nima dohadovat, hodil jsem to na havarijní) a kola nikdo neřešil. jo, jak by to bylo, kdybych někoho zbořil já a mělo se to platit z mýho povinnýho, to nevim, ale u ty pojistovny máme pojištěný všechny auta jak ve firmě, tak doma a človíček, co nám tyhle věci zařizuje je celkem rozumnej, takže věřim, ze bysme se nějak domluvili. to je jeden z duvodu, proc jsem dal RS, protoze malokterej policajt pozna, ze je nemam v technicaku. jestli budes brát repliky A8 od Alcaru, tak je naděje, že je do TP dostaneš. prostě byrokracie v tomhle státě nemá obdoby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stega Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 a ako sa daju zapisat 18 do tp?treba ist do skodovky ci ako,vie niekto presny postup,dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 origo RS se zapsat nedaj. jinak třeba alcar ti vydá typovej list(asi) a to pak připsat jde(u některých druhů kol) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter934 Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Neviete mi niekto povedat preci Alesio na svojich strankach ma 17" pegasusy drahsie o 5000 ako 17" rs-ky. Ved u skodovky su drahsie rs-ky. Asi na neho zatlacim nech zhodi z tych pegasusov. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 a ako sa daju zapisat 18 do tp?treba ist do skodovky ci ako,vie niekto presny postup,dakujem Pokud si vybereš z nabídky v odkazu na MDČR tak velice jednoduše ,ovšem v ČR. Jaká je legislativní úprava na Slovensku netuším. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=6888 http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/Dov...ku_a_pneumatik/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 ale jo, na jezdeni staci i 185ky...ale kola delaj auto. nicmene v tvem pripade si myslim, ze mas i tak dost velkoryseho sefa, ze ti da moznost ty kola na v podstate jeho aute vymenit... taky nejsem oybč zaměstnanec, ale hýčkanej zaměstnanec a co se vylepšení týče, na nic se neptám a rovnou donesu fakturu:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 ale jo, na jezdeni staci i 185ky...ale kola delaj auto. nicmene v tvem pripade si myslim, ze mas i tak dost velkoryseho sefa, ze ti da moznost ty kola na v podstate jeho aute vymenit... taky nejsem oybč zaměstnanec, ale hýčkanej zaměstnanec a co se vylepšení týče, na nic se neptám a rovnou donesu fakturu:-) Jo, dobry den pane generalni rediteli . V jakem vubec delas oboru?? H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 U nás teda poiťovák opisuje aktuálne obuté pneumatiky (rozmer a značku) ešte aj keď si uplatňujem výmenu čelného skla zo zákonnej poistky iného motoristu. Až mi to príde pritiahnuté za vlasy. RS-a má v TP ako štandardné obutie 18" a tie 17" sú len ako alternatívne obutie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Dnes som odfotil u jedneho nemeckeho skoda dealera tieto 18" origo disky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Dal som to do zlého vlákna. Sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 docela pěkný, ale za cca 40 Kč ti takový "originály"udělám z každýho elektronu. Ty středy s emblémem ŠKODA se u nás prodávaj snad u každý pumpy, jako samolepy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Jojo přesně jak řiká JirkaK. To nejsou originály Škoda, to je pouze nějakej ALU disk s nálepkou Škoda. Navíc designově nic moc extra.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Pesne, navyše ten znak aj na prvý pohľad vyzerá nejako inak, než originálny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Tie kolesa su origo Škodovácke. Čítal som nejaké nemecké škodovácke prospekty, že tieto kolesá boli predstavené oficiálne v Essene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Neverím, že sú priamo z fabriky alebo ako príslušenstvo. Ako sa teda volajú? Pozrieme v príslušenstve a katalógu náhradných dielov a bude na 100% jasno! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Kdyby byly v 16", tak je beru na zimáky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Tak jsem si dnes koupil ty "kleštičky" na sundávání krytek ze šroubů a supeeer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Na Oktavku II jsou 18 akorad.. jako kdyby tam patřili.. Stačí mrknou na Lukeho a jeho krásku :-) čaaau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.