Luke288 Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 že nechávám děkovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Na Oktavku II jsou 18 akorad.. jako kdyby tam patřili.. Stačí mrknou na Lukeho a jeho krásku :-) čaaau Jestli to bylo na mě, tak já tam 16" dávám jen na zimu, jinak samozřejmě 18", i když s bruderem vždycky nadáváme kdo se s nima má tahat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepe79 Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Zdravim panove, v nejblizsi dobe si budu porizovat zimni kola na OII RS (TDi Combi) a rad bych od Vas radu. Na leto mam 18" RS lita kola (pneu 225/40) a na zimu jsem uvazovat o 17" (pneu 225/45). Nejsem ovsem 100% rozhodnuty, zda-li nemam radeji jit do 18''. Muzete prosim poradit, popr. popsat Vase zkusenosti - klady a zapory zimnich kol rozmeru 17'' vs. 18''? PS: 1.cervence tohoto roku jsem si poridil RS TDi combi a s temi 18'' jsem velice spokojen. Mam ContiSport2 225/40 a zda-ji se, ze se relativne rychle opotrebovavaji (nemuzu ovsem uplne objektivne posoudit, ponevadz jsou to me prvni 18"). Zatim mam najeto cca 6500km. diky za info pepa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 vim jedno, na zimu mam 215/40/17 a na horách ve sněhu je to nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Jezdím na hory dost často (chalupa) tak vím, že 16-ky jsou akorát. Na širších se to autíí chová jako na saních. A ani ty 16-ky nejsou nic moc když zrovna přes noc napadá a ráno jedeš. Ale řetězy to spraví ----------------------- 1,9TDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Taky si myslím, že pokud budeš jezdit někde ve sněhu a ne jen ve městě na nasolené silnici, jsou 16" až moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 je pravda, ze kdyz jsem jezdil v zime na 15kách 195kách, tak jsem se vyhrabal skoro všude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepe79 Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Bydlim v Praze, takze tady toho snehu ani v zime moc neni. Kazdopadne jezdim casto domu na Moravu do Beskyd, ale porad jsou to chemicky osetrovane silnice. Snehu si uziju, kdyz jezdim lyzovat (parkuju vzdy na zachytnem parkovisti) a taky Alpy/Dolomity, ale tam jsou silnice vcelku vzdy upravene. Takze nejspis pujdu do tech 17". Pneu 225/45? Jsem zvedavy jak to bude na te RS vypadat. Ty letni 18" jsou tam tak akorat (i kdyz obrazky z Reichu, kde kluci nemecti maji 19" vypadaji moc pekne - ale na nase silnice to asi neni). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 Bydlim v Praze, takze tady toho snehu ani v zime moc neni. Kazdopadne jezdim casto domu na Moravu do Beskyd, ale porad jsou to chemicky osetrovane silnice. Snehu si uziju, kdyz jezdim lyzovat (parkuju vzdy na zachytnem parkovisti) a taky Alpy/Dolomity, ale tam jsou silnice vcelku vzdy upravene.Takze nejspis pujdu do tech 17". Pneu 225/45? Jsem zvedavy jak to bude na te RS vypadat. Ty letni 18" jsou tam tak akorat (i kdyz obrazky z Reichu, kde kluci nemecti maji 19" vypadaji moc pekne - ale na nase silnice to asi neni). Milotec dává 19", ale už se mi zdaj velký, stejně jako 17" na zimu, ale uvidíš, já taky na svých 16" pořádně ještě zimu za sebou nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 (editace) Tak jaky kola s pneu (zimni) doporucite na OII RS? Pod 16" urcite ne! Editováno: 21. Srpen 2007, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Tak jaky kola s pneu (zimni) doporucite na OII RS? Pod 16" urcite ne! Pod 16" tam kvůli kotoučům nedáš , takže 16" ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Tak jaky kola s pneu (zimni) doporucite na OII RS? Pod 16" urcite ne! Pod 16" tam kvůli kotoučům nedáš , takže 16" ne? Tim lip!! Aspon 17"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Tak jaky kola s pneu (zimni) doporucite na OII RS? Pod 16" urcite ne! Pod 16" tam kvůli kotoučům nedáš , takže 16" ne? Tim lip!! Aspon 17"... Pokud hodláš jedzit někde po sněhu, budeš si nadávat, Luke288 nebo kdo to tu taky psal že 17" zimní na OII jsou úlet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Pokud hodláš jedzit někde po sněhu, budeš si nadávat, Luke288 nebo kdo to tu taky psal že 17" zimní na OII jsou úlet.. S Octavii na lyze urcite casto jezdit nebudu, takze ty 17" by byly myslim akorat!! A po posledni zime to u nas se snehem nevypada nejak hrozne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Pokud hodláš jedzit někde po sněhu, budeš si nadávat, Luke288 nebo kdo to tu taky psal že 17" zimní na OII jsou úlet.. S Octavii na lyze urcite casto jezdit nebudu, takze ty 17" by byly myslim akorat!! A po posledni zime to u nas se snehem nevypada nejak hrozne... Počkej, co nespadlo vloni, spadne letos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Počkej, co nespadlo vloni, spadne letos Zase nestras, ale jinak mam snih rad a urcite mi nevadi jako jinym!! Methany jsou dobra volba! Po zime poznas jak kvalitni praci udelal lakyrnik!! Jsem se bavil s kamosem co ma pneuservis, tak rikal ze nektery kola (lak) se otlucou od kaminku a pak se to skoro cely sloupe, jak to sul rozezere!! Zatim jsem to ale na zadnych nevidel...Snad se nam nic takovyho nestane!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Počkej, co nespadlo vloni, spadne letos Zase nestras, ale jinak mam snih rad a urcite mi nevadi jako jinym!! Methany jsou dobra volba! Po zime poznas jak kvalitni praci udelal lakyrnik!! Jsem se bavil s kamosem co ma pneuservis, tak rikal ze nektery kola (lak) se otlucou od kaminku a pak se to skoro cely sloupe, jak to sul rozezere!! Zatim jsem to ale na zadnych nevidel...Snad se nam nic takovyho nestane!! Je to OT, ale teď to s lakýrníkem řeším, nejsem tak úplně spokojený s jeho prácí a právě mám strach, že se to bude takhle jak píšeš ničit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Je to OT, ale teď to s lakýrníkem řeším, nejsem tak úplně spokojený s jeho prácí a právě mám strach, že se to bude takhle jak píšeš ničit Musim si ted taky zajet nechat opravit jeden sram na litaku, tak se zkusim zeptat jestli to ten typek umi (nastrikat spolehlive, aby se to po zime nesloupalo)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 18"jsou sice pěkný, ale z mýho pohledu jen frajeřinka. Jinej přínos v tom nespatřuju. Kdybych měl ledvinový kameny, tak by se už určitě válely v autě na podlaze, jak to drncá. Na kolik ty 18" foukáte. Já tam mám tedˇ asi nějak moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 (editace) Na hluboký sníh platí jediné - velká guma - zatím jsem nejspokojenější se 195/65 R 15 vše ostatní ztrácí ve sněhu mnohem dřív adhezi. Jsem ze Šumavy a vím o čem mluvím. V létě mám 225/45 R17 přímo koupené v dynamic 2 paketu a v zimě bych je tam nechtěl ani chvíly. Stačí pořádná louže a už to cítím jak to plave. No prostě široký kola s nízkým rantlem nemaj co na sněhu dělat... Ps. nebo to chce aspoň o tunu těžší auto Editováno: 25. Srpen 2007, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 Na hluboký sníh platí jediné - velká guma - zatím jsem nejspokojenější se 195/65 R 15 vše ostatní ztrácí ve sněhu mnohem dřív adhezi. Jsem ze Šumavy a vím o čem mluvím. V létě mám 225/45 R17 přímo koupené v dynamic 2 paketu a v zimě bych je tam nechtěl ani chvíly. Stačí pořádná louže a už to cítím jak to plave. No prostě široký kola s nízkým rantlem nemaj co na sněhu dělat...Ps. nebo to chce aspoň o tunu těžší auto Přesně tak, kdyby mi tam šly, tak tam mám taky 15". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 (editace) no, lítám v zimě na 215/40/17 a vzhledem k průběhu naší zimy jsem maximálně spokojenej. když přijde hlubokej sníh, není to žádná sláva, ale dá se to. JirkaK: tvrdý to je, ale s tim jsi přece musel počítat pokud jde o tukance od kamínků, na pegasech nic nepozoruju, když se občas opláchnou, sůl jim neublíží Editováno: 2. Září 2007, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 to víš, že jsem s tím počítal a taky si nestěžuju. Prostě jsem to jen konstatoval. Zimní mám úplně šílený plecháče 15" a už teď mám zkaženou náladu, že je tam budu zase brzo muset dát. A nikdo jste mi ještě neodpověděl na dotaz, na kolik foukáte RS kola 18" ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 mě to foukaj v pneuservisu dusíkem a mam pocit že něco mezi 2,4 a 2,6, ale kecal bych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 škoda toho zasraného ET u RS kol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.