JakubSkopal Vloženo 26. leden 2011 Sdílet Vloženo 26. leden 2011 Zdravim mám menší dotaz, řeším přední čirou optiku na octavii I a chystám se do ní narvat Bixenonovou parabolu s andělským kroužkem a řeším problém s naklápěním, nevíte jestli by šlo z origo xenonů co má octavia RS ty snímače z prahů a zadní nápravy dát na origo světla co nemají xenony? doufám že jste mě dobře pochopili, ostřikovače už mám vyřešeny. díky za vaše rady jenom pro představu jak vypadají bixenony http://www.tuning-in.cz/bixenonove-projektorove-cocky-6000k-s-bilymi-angel-eyes-s-zarovkou-h1/h7-a-h4-6000k.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 Jenom taková vsuvka, není lepší rovnou sehnat xenonový světla a do nich pak cpát tenhle bixenon? Protože pokud to nacpeš do světla halogenovýho, tak i s tím vším, co proto uděláš to nikdy nebude legální si myslím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 27. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2011 jo bude akorát musíš dát tohle naklápění a ostřikovače, jinak halogenovy světlomety mají atestaci a to nikdo nemusí vědět že jsem si to dělal doma sám oni se prej hlavně dívaj na ty ostřiky a naklápění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokta1 Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 A musíš se začít modlit aby jsi někoho neoslnil a ten ti pak nerozmlátil přinejmenším ta světla na autě. Vím o 2 případech v okolí. PS: kašli (slušně řečeno) na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 29. leden 2011 Sdílet Vloženo 29. leden 2011 Já vím, že to nechceš slyšet, ale já se přidávám k feelovi i Kokta1. Je to asi nerozumné... Chápu, že se chceš odlišit, ale bylo by lepší uplatnit svou šikovnost na něčem, co nemůže způsobit problém ostatním potažmo i tobě. Je hnusný pocit být oslněn nějakou takovou úpravou. Mi se to stalo a málem jsem přejel chlapa (debila), co šel po krajnici bez osvětlení. Pokud se ale nenecháš odradit (což asi nenecháš), prosím, snaž se svou úpravu dotáhnout do konce a k dokonalosti, ať neoslňuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 31. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2011 nebojte chlapy bude to tak že se to potom ještě hodí aj na seřízení světel takže to bude svítit normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 aby to pak nedopadlo nejak takhle k tvym dotazum, na napravach jsou pouze snimace, musi se napajet 5V, vystup maji 0 az 5V podle natoceni v puvodnim zapojeni jsou napajeny z RJ xenonu, ktera se taka stara o buzeni krokovych motorku ve svetlech bud musis postavit jinou logiku na nastaveni sklonu, prodavaji se na netu krabicky, opticky meri vzdalenost vzadu auta od zeme a podle toho ovlada puvodni motorky v halogenovych svetlech http://www.perfektshop.cz/product/automaticke-naklapeni-prednich-svetel-fshl-naklapeni-svetel-uni-27058/ nebo co mi pripada lepsi pouzit jednotku z origo xenonu, vyuzit v ni naklapeni a muzes s ni rovnou i budit tvoji vybojku, na odklapeni zrcatka (bixenon - urcite tam nebudou 2 vybojky) pouzit napeti z dalkovych svetel, to ma nevyhodu, ze musis pouzit krokovy motorky z xen. svetel jinak 6000k je hodne, za deste nic neuvidis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.