Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim mám menší dotaz, řeším přední čirou optiku na octavii I a chystám se do ní narvat Bixenonovou parabolu s andělským kroužkem a řeším problém s naklápěním, nevíte jestli by šlo z origo xenonů co má octavia RS ty snímače z prahů a zadní nápravy dát na origo světla co nemají xenony? doufám že jste mě dobře pochopili, ostřikovače už mám vyřešeny. díky za vaše rady

jenom pro představu jak vypadají bixenony http://www.tuning-in.cz/bixenonove-projektorove-cocky-6000k-s-bilymi-angel-eyes-s-zarovkou-h1/h7-a-h4-6000k.html

Jenom taková vsuvka, není lepší rovnou sehnat xenonový světla a do nich pak cpát tenhle bixenon? Protože pokud to nacpeš do světla halogenovýho, tak i s tím vším, co proto uděláš to nikdy nebude legální si myslím...

• Autor

jo bude akorát musíš dát tohle naklápění a ostřikovače, jinak halogenovy světlomety mají atestaci a to nikdo nemusí vědět že jsem si to dělal doma sám oni se prej hlavně dívaj na ty ostřiky a naklápění.

A musíš se začít modlit aby jsi někoho neoslnil a ten ti pak nerozmlátil přinejmenším ta světla na autě.

Vím o 2 případech v okolí.

PS: kašli (slušně řečeno) na to

Já vím, že to nechceš slyšet, ale já se přidávám k feelovi i Kokta1. Je to asi nerozumné... Chápu, že se chceš odlišit, ale bylo by lepší uplatnit svou šikovnost na něčem, co nemůže způsobit problém ostatním potažmo i tobě. Je hnusný pocit být oslněn nějakou takovou úpravou. Mi se to stalo a málem jsem přejel chlapa (debila), co šel po krajnici bez osvětlení.

Pokud se ale nenecháš odradit (což asi nenecháš), prosím, snaž se svou úpravu dotáhnout do konce a k dokonalosti, ať neoslňuješ. :palec2:

• Autor

nebojte chlapy bude to tak že se to potom ještě hodí aj na seřízení světel takže to bude svítit normálně.

aby to pak nedopadlo nejak takhle

k tvym dotazum, na napravach jsou pouze snimace, musi se napajet 5V, vystup maji 0 az 5V podle natoceni

v puvodnim zapojeni jsou napajeny z RJ xenonu, ktera se taka stara o buzeni krokovych motorku ve svetlech

bud musis postavit jinou logiku na nastaveni sklonu, prodavaji se na netu krabicky, opticky meri vzdalenost vzadu auta od zeme a podle toho ovlada puvodni motorky v halogenovych svetlech

http://www.perfektshop.cz/product/automaticke-naklapeni-prednich-svetel-fshl-naklapeni-svetel-uni-27058/

nebo co mi pripada lepsi pouzit jednotku z origo xenonu, vyuzit v ni naklapeni a muzes s ni rovnou i budit tvoji vybojku, na odklapeni zrcatka (bixenon - urcite tam nebudou 2 vybojky) pouzit napeti z dalkovych svetel, to ma nevyhodu, ze musis pouzit krokovy motorky z xen. svetel

jinak 6000k je hodne, za deste nic neuvidis :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.