schneefall Vloženo 30. leden 2011 Sdílet Vloženo 30. leden 2011 Dobrý den Mám oct 1 1.6 MPI 2005.V pátek ráno, tak jako každý den ráno v pohodiččce bez jakéhokoliv nadávávní nastartovalo a odjel jsem.V noci z pátku na sobotu byl u nás silný mráz a v sobotu ráno vozidlo nešlo nastartovat.Ovšem při otočení klíčku to vůbec nic nedělalo, z motoru se objevilo jakési cvakání a a zhruba z oblasti kam se lije brzdovka (asi) tak takový jakýsii pérovotý zvuk.Jinak nějaký naznak roztočení vůbec žádný.Zkoušel jsem nabít baterku, zkoušel jsem nastartovat přes baterii druhého auta, stále bez úspěchu, takže to vypadá na odtah.Máte někdo tušení, co by to tak mohlo být a na co se mám připravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schneefall Vloženo 30. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2011 Ještě jsem zkontroloval pojistky jak jsou nad akumulátorem, všechny tři jsou OK.Takže mě napadá startér.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 30. leden 2011 Sdílet Vloženo 30. leden 2011 jo, podle zvuků co píšeš to vypadá na startér. měl jsem stejný problém. doma se mi ještě válí startér, kterému právě nevyskakoval pastorek a dělalo to takové zvuky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schneefall Vloženo 1. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 Tak starter venku, docela mě zarazil vnější stav na 5 let staré auto.No možná je to tím, že dole není žádný kryt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 Tipoval bych to na špatné nebo zoxidované kontakty ve spínací cívce startéru. Podle popisu to cvakne - civka přesune jádro a vysune pastorek, ale nespojí se silové kontakty a startér se neroztočí. Dokonce to na mě dělá dojem, jakoby už někdy zlobil a někdo tu cívku poklepával kladívkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schneefall Vloženo 1. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 To je možné, to auto nemám ani měsíc.Známej - mechanik dokonce pochybuje, že je ten startér původní....nevím.Snad to opraví a bude to OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.