cmada Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 Zdravim všechny Potřeboval bych poradit.Najednou se mi při jízdě na pal pc ukázala hláška (STOP! ZÁVADA NA BRZDÁCH NÁVOD K OBSLUZE).Podle návodu by nemělo něco fungovat,ale auto brzdí jak má i kontrolka od ABS nesvítí.Stalo se to při ostřejším průjezdu zatáčkou.Tak přemýšlím jestli to nemělo na neco vliv,ale asi ne,že?A ještě mám jeden dotaz i když sem nepatří.Při jízdě na 3ku do mírného kopce my auto začlo kuckat a musel sem zastavit a motor zhasnul.Po několika vteřinách sem nastartoval a vše bylo ok (motor byl zahřátý a tankoval jsem předtím vervu 100,ale tu jsem tankoval předtím už 4krát)Asi my nejspíš poradíte,abych to připojil na vag,ale ještě předtím se chci zeptat tady jestli se náhodou nestalo někomu to stejné.Mám motor 1.8T Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 Opět a zase a znova a pořád dokola. Podobné téma tady je. Hledej a najdeš. Jinak si dolej brzdovou kapalinu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cmada Vloženo 31. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2011 Opět a zase a znova a pořád dokola. Podobné téma tady je. Hledej a najdeš. Jinak si dolej brzdovou kapalinu! To si myslíš že jsem tak blbej,že bych nezkontroloval brzdovku.Jo a kdybych tady odpověd našel určitě bych nezakládal nové téma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 Tak za 1 - nic takového jsem nenapsal, to jsi o sobě napsal sám za 2 - témat o brzdách a vše co se jich týká je tu dost za 3 - tuhle závadu popisoval PETR VLACH a za 4 - necituj předchozí příspěvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kroulu Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 (editace) Kluci, stalo se mi to taky, sice na Octavii, ale to je asi jedno. Brzdovky je dost. Může sem někdo hodit odkaz na téma, kde se tohle probírá? Nemůžu to najít Editováno: 2. Květen 2011, autor: Kroulu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 Tak pánové, musím ze sebe udělat kreténa a nasypat si popel na hlavu. Dnes jsem projel celou sekci SUPERB I a dané téma jsem dnes skutečně nenašel. Ale vím na milión %, že tady bylo od Petra Vlacha a já mu na to odpovídal. Asi to nějaký iniciativní ADMIN smazal. Ale téma tu skutečně bylo. Ještě jednou se omlouvám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 on není jen pěkný.On je i férový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kroulu Vloženo 3. Květen 2011 Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 Už mi to nedělá... kapaliny je dost, jenže bylo asi špatně nasazený to víčko s tim senzorem... sundal sem to, vrátil a už je klid... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speed8 Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 Mám teď 3. den Superba I 2002 a za tu dobu se mi tohle STOP! ZÁVADA NA BRZDÁCH NÁVOD K OBSLUZE ukázalo 2x. V obou případech po projetí ostrých levých zatáček. Přibrzdil jsem, malinko šáhl na ruční brzdu - zhaslo. Po druhé jsem zkusil to stejné s ruční brzdou - nic, tak jsem skoro zabrzdil a pak vše OK. Jak jste to vyřešili? To víčko se senzorem bylo ono? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speed8 Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 Nakonec jsem dolil brzdovku - bylo ji jen pulka a vse slapr jak ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Křiva Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Zdravím, lidičky potřeboval bych poradit. Včera se odvzdušňovaly brzdy a pan PC hlásí STOP! ZÁVADA NA BRZDÁCH NÁVOD K OBSLUZE, vše je OK ale tu hlášku nemůžu odstranit, projížděl sem témata a nic sem nenašel a v manuálu taky nic, neodstraňuje se to stejně jako je servisní kontrola? Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 A co svítí za kontrolky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Křiva Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Bliká ruční brzda, a pořád svítí STOP! ZÁVADA NA BRZDÁCH NÁVOD K OBSLUZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Zkontroluj hladinu brzdové kapaliny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Křiva Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Mmm, myslíš že když ji doleju tak by to mělo přestat? Teď dumam na benzinkách by ji měli asi mít že tu brzdovku že bych na to vletěl ještě teď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Koukni na hladinu a hned víš na čem jsi. Mají ji na každé benzínce. Bacha na správné DOT4 nebo (3). Je to napsaný v návodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Křiva Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Nerozumím tomu, nalil sem tam cca dvě polévkové lžíce (úplně malinko) a hned kapalina byla nad sítkem a přestalo to svítit. Taková troška aby to změnila, to jde mimo mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Jj. Nová doba. [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John Weide Vloženo 12. Březen 2021 Sdílet Vloženo 12. Březen 2021 STOP PORUCHA BRZD Návod. Blikající kontrolka,pískání,někdy trvalé,někdy v zatáčkách. Příčinu jsem hledal také dost dlouho až dnes jsem na to přišel,že je to plovákem v nádržce brzdové kapaliny. Porucha přetrvávala i když byla dolita kapalina,až po odstranění sítka,se uvolnil plovák a od té doby je klid. Když jsem natlačil sítko zpátky,a zašrouboval nádobku tak se situace opakovala.Proto jsem sítko odstranil. Snad moje zkušenost pomůže i jinému nešťastníkovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.