Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím. Mám problém se zadníma mlhovkama...přední mi normálně svítí, ale zadní ne :-( ... když je zapnu, tak na palubce normálně svítí....pojistka je v pořádku ... dnes jsem byl v mototechně a zkoušel jsem vyměnit všechny relátka a taky nic .... měnil jsem žárovky taky nic .... přitom když je nechám zaple a vypnu normálně celý okruh světel...otevřu dveře tak mi to píska...jakože jsou zaple, ale nesvítí :-( kde může být problém ... už mě nic nenapadá ... jedině to ještě proměřit jestli tam jde napěti

• o 3 roky později...
Vloženo

A máš tam správný žárovky? Podívej se do nosiče žárovek, máš tam pro červený světlo jednu jednovláknovou 12V-21W a jednu dvojvláknovou 12V-15/21W - stačí je zaměnit a nesvítí to...

Která kam patří poznáš podle počtu kontaktních plíšků pro spodek žárovky - dvojvláknovka tam má dva "pupíky" (pro každý vlákno jeden) a tudíž má i dva plechy...

Vloženo

Ptal jsem se proto, že mám kolegu, kterej se divil, že mu to blbě svítí, když si přehodil žárovky mezi sebou - měnil je v noci na cestě a pořádně se nepodíval kam která patří. Není to žádná věda to takhle přehodit a když si tu možnost neuvědomíš, hledáš jak blázen.

OK, vylučujeme možnost přehození žárovek. Zeptám se dál - máš nějakej měřák, schopnej změřit aspoň napětí v autě a zkrat na kostru? Nebo aspoň žárovku 12V 5W na dvou drátech jako zkoušečku? Další rada se bude odvíjet od toho...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...