Bompar Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 Zdravím. Mám problém se zadníma mlhovkama...přední mi normálně svítí, ale zadní ne :-( ... když je zapnu, tak na palubce normálně svítí....pojistka je v pořádku ... dnes jsem byl v mototechně a zkoušel jsem vyměnit všechny relátka a taky nic .... měnil jsem žárovky taky nic .... přitom když je nechám zaple a vypnu normálně celý okruh světel...otevřu dveře tak mi to píska...jakože jsou zaple, ale nesvítí :-( kde může být problém ... už mě nic nenapadá ... jedině to ještě proměřit jestli tam jde napěti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 měřením bych začal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 Nesví mi zadní mlhovky, kontrolka se rozsvítí, relé cvaká zkoušeno i druhé, pojistka ok, studený spoj na desce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 A máš tam správný žárovky? Podívej se do nosiče žárovek, máš tam pro červený světlo jednu jednovláknovou 12V-21W a jednu dvojvláknovou 12V-15/21W - stačí je zaměnit a nesvítí to... Která kam patří poznáš podle počtu kontaktních plíšků pro spodek žárovky - dvojvláknovka tam má dva "pupíky" (pro každý vlákno jeden) a tudíž má i dva plechy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 obě žárovky L+P jsou ok, jejich řazení znám, mlhovka 21w je ale úplně nahoře, pak blikny a zpátečka, jednovlákno a 2vlákno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 Ptal jsem se proto, že mám kolegu, kterej se divil, že mu to blbě svítí, když si přehodil žárovky mezi sebou - měnil je v noci na cestě a pořádně se nepodíval kam která patří. Není to žádná věda to takhle přehodit a když si tu možnost neuvědomíš, hledáš jak blázen. OK, vylučujeme možnost přehození žárovek. Zeptám se dál - máš nějakej měřák, schopnej změřit aspoň napětí v autě a zkrat na kostru? Nebo aspoň žárovku 12V 5W na dvou drátech jako zkoušečku? Další rada se bude odvíjet od toho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.