Liboraxiss Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 Dobry den, chystam se koupit fabii 1.2 12v 64kw rok vyroby 2006 s najetymi 78t km a doslechl jsem se ze po 80t km ochzazi v motoru jakysi plastovy komponet. O autech nevim vubec nic a zatim jsem ani na internetu nic poradneho nenasel. Prerdem dekuji vsem odpovidajicim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 no především, nevím kde jsi byl na tom kW výkonu u tvé jednadvojky , ale myslím že se rozhodně nemáš čeho obávat ... jsem tu už dlouho a o žádném plastovém komponentu v motoru jsem neslyšel. Takže s klidem jezdi dál, mrkni se do techničáku co máš vlastně za výkon a neřeš to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@v3 Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 Zdravim , spousta mých přátel mají také fabií s r.v 2005+ a motorizací 1.2 ,ale ne 64 kw.Bohužel jen 64 hp,což je 47 kw.Mají najeto více než 100000 a žádný tento problém nezaregistrovali a o ničem takovém neslyšeli..Takže bych neměl strach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 mám sice MR2004, ale v provozu od 03/2005 a mám 204 000km a na motoru jsem měnil akorát EGR, jinak jezdí k mé naprosté spokojenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 Asi máš na mysli napínák rozvodového řetězu. Delší inovovaná verze se začala montovat někdy v roce 2004, takže u auta z roku 2006 můžeš být v klidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 no upřímně řečeno jednu chvílu mě ten napínák také napadl, ale není to součástka co by odcházela, ale jak už tu naznačil rkonf, dělaly se krátké a dlouhé napínací lišty. Ten předěl je tak nějak jak píšeš, ikdyž přesného momentu jsme se v jiných diskuzích nedopracovali. Ale pro vysvětlenou pro Liboraxiss, krátká napínací lišta způsobovala přeskočení rozvodů a tedy nepojízdnost auta a v horším případě se ti potkají ventily. Takže komu se to stalo, tak mu byla osazena delší lišta a měl by být klid. Takže pokud si dáš tu na fóru do vyhledávání přeskočené rozvody, určitě ti nějaká témata vyjedou a můžeš si počíst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboraxiss Vloženo 1. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 Vsem dekuji za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.