Publikováno Únor 3, 201114 r Ahoj, mám menší problém. Od LP kola se mi ozývá takový chrčivý, či drnčivý zvuk. Zajímavé je, že se to děje pouze, když kola hrabou, nebo flokují (při brzdění se nejedná o ABS, to je slyšet taky, ale i tak ten zvuk přes ABS jde slyšet). Dále je celkem jedno, jestli mám kola v rejdu, či úplně rovno. Také to dělá při zpátečce. Při normálním rozjezdu, či prudké akceleraci je vše v pořádku. Teď na sněhu ten zvuk slyším prakticky při každém rozjezdu, nebo brzdění a drásá mě to uši. Nevíte prosím někdo, čím to může být. Každopádně nutno podotknout, že se 14.2 chystám k doktorovi, kde mi budou měnit levou tyč řízení (je tam vůle) a levý čep ramene. Myslíte, že to má souvislost? Předem děkuji za každý názor. Věřím, že při počtu Octávií kterých jezdí se s tím již někdo musel setkat.
Únor 5, 201114 r měl jsem měněné axiální táhlo řízení + čep řízení, jen to bouchalo a byla vůle v kole /vodorovná/ ,ale žádné zvuky podobné tomu tvému to nevydávalo. To bych spíš tipoval na homokinetický kloub Doporučím rovnou nechat v servise prověřit.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.