giovinco Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 prosím poradí mi někdo? při nízkých otáčkách 3., 4., 5. rychlostní stupeň...se objeví v zadním okně černý dým, trvá dokud nezvýším otáčky (cca 2200), neví někdo, co by to mohlo být, nebo nesetkal se s tím někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minak Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 prosím poradí mi někdo? při nízkých otáčkách 3., 4., 5. rychlostní stupeň...se objeví v zadním okně černý dým, trvá dokud nezvýším otáčky (cca 2200), neví někdo, co by to mohlo být, nebo nesetkal se s tím někdo? AHoj já mám to saméé už jsem vyměnil čerpadlo,střiky vzduchovou váhu a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 Nemáte to náhodou čipované, nebo nějak jinak zvýšený výkon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 Nebo začíná zlobit egrventil pokud to není čipnutý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giovinco Vloženo 8. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2011 nevím, jestli to mám čipnutý, nedávno sem jí koupil, nemůže to být částečně i naftou? když koupím diesel extre kouří to víc, než když mam v-power... nebo mi někdo říkal, že to mohli být trysky, či pumpa...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giovinco Vloženo 8. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2011 AHoj já mám to saméé už jsem vyměnil čerpadlo,střiky vzduchovou váhu a nic dneska sem do toho zkusil dát místo diesel extra, v-power a zdá se mi, že je to lepší...ale to se ukáže až po více najetých km... jinak fakt netušim, co s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 8. Únor 2011 Sdílet Vloženo 8. Únor 2011 Tohle naftou asi nebude. Základ vyměnit filtry a pak laborovat dál. Může to být ten čip, trysky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.