Červen 30, 200619 r Ano ide to vypustit,inak uz tu niekde je odkaz na vymenu chladiacej kvapaliny,staci iba hladat!! http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=4548
Červen 30, 200619 r ako sa ten ventil na vypustanie chladica pouziva ? ked som s nim tocil, tak nic netieklo. az ked som ho potiahol k sebe. myslel som, ze je to ako na radiatoroch v byte. ake mate skusenosti ? haa ??
Červen 30, 200619 r Autor díky teď jsem se díval pod olejové víčko a světle šedý, ovšem suchý povlak!!! smrad jak ředidlo hold je to načaté, mám před sebou 600km a pak se rozhodnu, jen aby to nehrklo do oleje, ten mám nový za 1500,-
Červenec 2, 200619 r Autor Jsem z toho blbý. Tak po 300km se tam zas udělal nános černidla a na povrchu plave nastná skvrna. Olej i kapalina beze změny. Mě to příjde jak vosk s nějakým práškem. Co všechno se dává na utěsnění chladiče? Žádné příznaky, aby to bylo těsnění to nemá. Ani ten šedý povlak už tam není na víčku oleje. Teplota normální, pořád v půlce.
Červenec 10, 200619 r Autor jo hoshi, tak mi v TOPu potvrdili těsnění, ale za 3500 ať jdou do ... dam to jinam za 1500,- pry to umírá pomalu a může způsobit problémy kulance na ročník 2002 - samý výmluvy
Červenec 11, 200619 r Autor 2x těsnění a 1h práce + vypláchnout nádobku tak co? MUSÍ SE HLAVA PŘETÁHNOUT PO 1000KM? SEŘIZUJÍ SE VENTILY?
Červenec 11, 200619 r přitáhnout se nemusí,ventily taky ne.A vyměnit co nejdřív Mam otazocku,tiez mi olej unika ale do vzduch filtra.Chladiaca kvapalina je cira.Je moznost ,ze je vadne tesnenie alebo su to piestne kruzky?
Červenec 11, 200619 r Autor kouknu do filtru, mam novy ale voda skoro neubyva, jen oleje pribylo ale zas se to vypařilo
Červenec 13, 200619 r Autor tak tesnění pod hlavou už je vyměněné, odpoledne si pro to jedu pak mě čeká čistění nádobky 1350,-Kč půl dne práce značkoví čur áci chtěli 3500,-
Červenec 13, 200619 r Autor tak na těsnění žádný problém vidět nebyl sosací filtr je čistý a suchý, ikdyž byla voda ve voleji tak teda nevím, kudma se vám tam ten olej dostává, že by zpětný chod?
Červenec 13, 200619 r odpoj čídlo a hadice, je tam přidelaná šroubem na 10 ořech paj je nutno jí vytáhnout ze šteftů kolem těch kabelů.
Červenec 14, 200619 r možná to bude offtopis, ale než bych pročistil nádobku tak bych vyčistil celé chladící ústrojí...
Červenec 14, 200619 r Autor tak po 5km pár smetí nasedalo, ale to mě neštve, teď budu vidět, jestli se něco změnilo, běda vám, jestli to nebylo tím těsněním
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.