peetr Vloženo 30. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 dole na chladiči je cosi jako kohoutek? jde to vypustit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Ano ide to vypustit,inak uz tu niekde je odkaz na vymenu chladiacej kvapaliny,staci iba hladat!! http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=4548 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 ako sa ten ventil na vypustanie chladica pouziva ? ked som s nim tocil, tak nic netieklo. az ked som ho potiahol k sebe. myslel som, ze je to ako na radiatoroch v byte. ake mate skusenosti ? haa ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Já ho normálně vyšroubovával než začla týct kapalina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetr Vloženo 30. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 díky teď jsem se díval pod olejové víčko a světle šedý, ovšem suchý povlak!!! smrad jak ředidlo hold je to načaté, mám před sebou 600km a pak se rozhodnu, jen aby to nehrklo do oleje, ten mám nový za 1500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 1. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2006 Tak to něak urychli většinou se to vykotí v nejméně vhodné chvíli. Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetr Vloženo 2. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 Jsem z toho blbý. Tak po 300km se tam zas udělal nános černidla a na povrchu plave nastná skvrna. Olej i kapalina beze změny. Mě to příjde jak vosk s nějakým práškem. Co všechno se dává na utěsnění chladiče? Žádné příznaky, aby to bylo těsnění to nemá. Ani ten šedý povlak už tam není na víčku oleje. Teplota normální, pořád v půlce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 to peetr: ako si pochodil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetr Vloženo 10. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 jo hoshi, tak mi v TOPu potvrdili těsnění, ale za 3500 ať jdou do ... dam to jinam za 1500,- pry to umírá pomalu a může způsobit problémy kulance na ročník 2002 - samý výmluvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Za 1500 včetně materiálu a práce? To mi přijde ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetr Vloženo 11. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 2x těsnění a 1h práce + vypláchnout nádobku tak co? MUSÍ SE HLAVA PŘETÁHNOUT PO 1000KM? SEŘIZUJÍ SE VENTILY? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 přitáhnout se nemusí,ventily taky ne.A vyměnit co nejdřív Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 přitáhnout se nemusí,ventily taky ne.A vyměnit co nejdřív Mam otazocku,tiez mi olej unika ale do vzduch filtra.Chladiaca kvapalina je cira.Je moznost ,ze je vadne tesnenie alebo su to piestne kruzky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetr Vloženo 11. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 kouknu do filtru, mam novy ale voda skoro neubyva, jen oleje pribylo ale zas se to vypařilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetr Vloženo 13. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 tak tesnění pod hlavou už je vyměněné, odpoledne si pro to jedu pak mě čeká čistění nádobky 1350,-Kč půl dne práce značkoví čur áci chtěli 3500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetr Vloženo 13. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 tak na těsnění žádný problém vidět nebyl sosací filtr je čistý a suchý, ikdyž byla voda ve voleji tak teda nevím, kudma se vám tam ten olej dostává, že by zpětný chod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetr Vloženo 13. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 rychlá nápověda pro blbého, jak tam ta koule drží? jakýsi šroub a zácvak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 odpoj čídlo a hadice, je tam přidelaná šroubem na 10 ořech paj je nutno jí vytáhnout ze šteftů kolem těch kabelů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 možná to bude offtopis, ale než bych pročistil nádobku tak bych vyčistil celé chladící ústrojí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetr Vloženo 14. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 a jak? toluenem? je to taková plastelína, vodou to nedostaneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetr Vloženo 14. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 tak pánové, nádobka je čistá, vyřešilo to pár deci toluenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 Jak myslíš že je čistím já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetr Vloženo 14. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 tak po 5km pár smetí nasedalo, ale to mě neštve, teď budu vidět, jestli se něco změnilo, běda vám, jestli to nebylo tím těsněním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetr Vloženo 24. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 po několika stech km špíny nepřibýva, tak to bylo těsněním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 Tak gratuluji že se závada vyřešila. Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.