Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
A co stopařky? Už se vám poštěstilo zklátit stopařku?

a stopare? :D

anebo stopař vás..... :smich:

Vloženo

Nevim zda by to nekdo priznal... :smich: Jak znam povahu ceskou, radeji by to zahral nekam, ze mel libovou blondynu a pritom se trapil stressem! ;)

Vloženo
Teda je fakt, ze svoje auto mam hodne rad, ale ze bych ho mel radsi nez sex nebo zensky, to zase ne, na to sem asi moc soudnej ;):p

No, v dnešním světě, plném AIDSu, kapavek, syflu, bakterií a kvasinek, si teda raději vezmu hadr a půjdu leštit auto. To mě ještě ničím nenakazilo... :smich:

Vloženo
Teda je fakt, ze svoje auto mam hodne rad, ale ze bych ho mel radsi nez sex nebo zensky, to zase ne, na to sem asi moc soudnej  ;)  :p

No, v dnešním světě, plném AIDSu, kapavek, syflu, bakterií a kvasinek, si teda raději vezmu hadr a půjdu leštit auto. To mě ještě ničím nenakazilo... :smich:

Woe :D Zkus to do vejfucku a uvidis, co je prijemnejsi (ne, ze bych mluvil z vlastni zkusenosti ;) )

Vloženo
Woe :D Zkus to do vejfucku a uvidis, co je prijemnejsi (ne, ze bych mluvil z vlastni zkusenosti ;) )

Vždyť já vím, Fuko.... :smich:

Vloženo
Woe  :D  Zkus to do vejfucku a uvidis, co je prijemnejsi (ne, ze bych mluvil z vlastni zkusenosti ;) )

Potrefená husa vždycky zakejhá... :smich::smich::smich::smich::smich:

Kapotu doporučuji... :specool:

co bylo potom ? toto :p

:smich::smich::smich:

Vloženo

Stopaře bych do auta nevzal. Ale nějakou pěknou stopařku to bych si dal říct. Ale tudy kudy jezdím žádný nejsou

Vloženo
stoparky ani stopare ze zasady neberu

Souhlasim s Tebou.

Ale predni sedadla dopredu a mista je dost :)

HM 1,6 / 74

Vloženo
Tak já se přidám - mě nedávno pojebala jedna fešanda s bílou čepicí přes levý přední okýnko - a chtěla 300,- (mrcha jedna) ... v mojem věku, že. :(

:smich: Laska holt kvete v kazdem veku B);)

Vloženo
Tak já se přidám - mě nedávno pojebala jedna fešanda s bílou čepicí přes levý přední okýnko - a chtěla 300,- (mrcha jedna) ... v mojem věku, že. :(

To by mě zajímalo, kolik by chtěla, kdybys ji pozval na zadní sedačky :smich:

Vloženo
Tak já se přidám - mě nedávno pojebala jedna fešanda s bílou čepicí přes levý přední okýnko - a chtěla 300,- (mrcha jedna) ... v mojem věku, že.  :(

To by mě zajímalo, kolik by chtěla, kdybys ji pozval na zadní sedačky :smich:

To bych se nedoplatil ... aby mi odpustila :smich::smich::smich:

Vloženo

Ked ma clovek doma velku postel, naco sa tlacit niekde v aute, a hlavne teraz v lete, ked je su luky krasne zelene, vonku je teplo... staci iba na cestu pribalit deku. Ked to ma clovek poriadne vychutnat, skladacia gymnastika v octe tomu neprispeje

Vloženo
Jo inzenyri u O2 na tento problem jiz mysleli - a musim uznat vyresili  -_-

Fakt? To abych šel do nové Octávky!" :D

No každopádně je to rozumný důvod proč si koupit O2 :smich:

Vloženo
Jo inzenyri u O2 na tento problem jiz mysleli - a musim uznat vyresili  -_-

Fakt? To abych šel do nové Octávky!" :D

No každopádně je to rozumný důvod proč si koupit O2 :smich:

:smich:-_-

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...