matesfox Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Daji se ty plastove skla ještě někde sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan.mi Vloženo 17. Březen 2016 Sdílet Vloženo 17. Březen 2016 Jde nějak vyměnit plastové sklo předního světlometu u OI facelift. Mám je poškrábané ale hlavně vyhřáté od žárovek, takže jsou tam prasklinky. Zřejmě původní majitel používal siilné žárovky. Na netu jsem sehnal odkaz na nová skla, ale nevím jak je vyměnit. U skleněných to bylo jednoduché. Díky za radu. Zdar, kde by som zohnal tie skla (plasty) svetiel? Ziadny z odkazov nefunguje. Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawka HB Vloženo 20. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2019 PROSÍM O POMOC!! Poraďte mi prosím někdo, kde koupit nové plastové kryty předních světel škoda Octavia I rok výroby 2006 facelift. Prosiiiiim???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavska Vloženo 21. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2019 Seženeš na Aliexpressu cca za 1800 za pár vč. pošty . To už se ti vyplatí sehnat tady čínský světlo a přendat to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawka HB Vloženo 21. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2019 Sehnal jsem za 900 ks nový, ale myslel jsem, že bych vyměnil jem ty skla, protože už nové lampy 2 roky mám, ale praskli mi když do mě někdo u kaufu nacouval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawka HB Vloženo 21. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2019 Přeci musí někde být k sehnání jen ty kryty. Netuší nikdo, kde by se nechali sehnat. Ty moje prasklý jdou teď pěkně sundat a jen bych nalepil nový a bylo by vyhráno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavska Vloženo 21. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2019 Dyť myslím jen samostatný plexi Koukni na odkaz Plexi octavia I Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawka HB Vloženo 21. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2019 Já potřebuju na rok 2006,ale stejně je to raketa. Za 1800 koupím nová celá světla tady v ČR ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 21. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2019 + práce s výměnou... A otázkou taky je, jestli náhradní sklo má ten ochranný nástřik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawka HB Vloženo 21. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2019 Výměna je pro mě brnkačka, dělal jsem to už na několika světlech, proto nechci kupovat zbytečně další celý nový světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowen84 Vloženo 18. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2019 Ahoj, netuší někdo jak při oddělovaní plastu(skla) a obalu nepoškodit obojí? Dá se to vůbec? Děkuji za odpověď, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawka HB Vloženo 18. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2019 Nahřívat horkovzduškou a obřezávat skalpelem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowen84 Vloženo 18. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2019 (editace) Máš nějaký foto návod? Kde přesně začít na světle. Co použit jako skalpel? Klidně PM. Už jsem zkoušel trobu atd... Editováno: 18. Listopad 2019, autor: Rowen84 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowen84 Vloženo 19. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2019 Jaký tmel použít na lepení? Aby byl odolný vodě a vlhkost a slunci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawka HB Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 Lepil jsem to průhledným silikonem, nějaký lepší z Hobby Kingu na třech autech a super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowen84 Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 (editace) Jak dlouho tvá doručeni z Hobby Kingu? V ČR se nedá nic sehnat? Uvažuji, že to zalepím mamutem :) Můžeš prosímtě hodit odkaz? Pro přectavu? Editováno: 20. Listopad 2019, autor: Rowen84 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawka HB Vloženo 21. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2019 Ptal jsem se modeláře,který to používá a prý je to úplně jedno. Naše silikony v tubě jsou prý skoro stejné, tak že teď dělám bixenony na seicento a lepit je budu nějakým u nás prodávaným silikonem. Ten mamut, nevím... Možná bych zkusil ten glue, ale klasický silikon nějaký proti plísni si myslím že bude bohatě stačit. Až ho koupím pošlu sem odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawka HB Vloženo 21. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2019 A vyjde to cenově stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowen84 Vloženo 21. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2019 Tak jestli budeš tak hodný a hodíš odkaz bylo by to super chci to lepit v sobotu. Doma mám DEN BRAVEN Mamut Glue High Tack 290 ml bílý, ale když to tím přilepím tak už nikdy nevyměním přední plast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawka HB Vloženo 21. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2019 https://www.guttashop.cz/silikon-na-plasty-.7828/?vid=15005&utm_source=google&utm_medium=search&utm_campaign=nakupy&gclid=Cj0KCQiAiNnuBRD3ARIsAM8KmlvaCUvVT_zipf2lvihf-LNH3u08WdQQgv7aSG_hWP2dAycD1-KZFdUaAvnEEALw_wcB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowen84 Vloženo 21. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2019 Tím to lepíš a drží to jo? Máš to otestované? A co sundání plastu jde to dobře? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawka HB Vloženo 21. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2019 Na dvou autech co máme jsem to dělal před dvěma roky a zatím dobrý. Na delší čas to odzkoušené nemám.... Pokud bych to dělal jakoby navždy, tak bych tam dal klidně mamuta průhlednýho, ale.. Pokud je budeš za nějaký čas chtít rozebrat, tak silikon půjde určitě, mamut nevím nevím. Zrovna minule jsem rozdělával světlo na twingo, bylo plný bordelu a šlo to perfektně, zalepil jsem zpátky silikonem a drží. Zkus se ještě poptat jinde, jak a čím to dělají jiní, ale pro mě je tohle výhoda, že si je můžu pak i líp rozdělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowen84 Vloženo 21. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2019 Popravdě Ti řeknu, že jsem ze svých zničených obalů hella (po bouračce) přehodil parabolu do UK Hella obalů, takže při budoucím rozbíraní mi bude stačit jen origo parabola. Mám přečteno vše možné na googlu ale nic vhodného čím lepit jsem nenašel a když si člověk řekne co je to navždy? Dnes nevíš, co bude zítra. PS: Mamut mám pocit se průhledný neděla včera jsem se na to díval v Hornbachu, ale možná se pletu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawka HB Vloženo 21. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2019 Ono je to podobné jako mamut.. Nějaké WOLF FIX nebo prostě nějakej takovej čirej cajk.. Kouknu se doma, jsem teď v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowen84 Vloženo 21. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2019 Děkuji počkám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.