Petan1986 Vloženo 17. Únor 2011 Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 tak jsem vyřešil ten problem s tim vypínačem tak jestli ma nekdo zajem tak mu klidně nějaky ten spinac udelam s relatkem a svorkama to vychází na 110kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 17. Únor 2011 Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 pekná práca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 Hele promiň nechápu k čemu by ten vypínač měl sloužit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 19. Únor 2011 Sdílet Vloženo 19. Únor 2011 k hocicomu co chces v aute spinat a nevies kam mas dat nejaky do interieru nezapadajuci spinac. takto mas spinac rovnaky ako vyhrievanie okna a ako vidim aj s kontrolkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petan1986 Vloženo 19. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2011 Hele promiň nechápu k čemu by ten vypínač měl sloužit? přesně tak mužeš prez nej treba spínat nějaky zesik či nějake podsvícení atd... ja si přez to třeba natahnu denní svícení a zabuduji si nabíječku na telefon abych měl volnou zasuvku na zapalovač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petan1986 Vloženo 19. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2011 pekná práca diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroě Vloženo 19. Únor 2011 Sdílet Vloženo 19. Únor 2011 Dobrá a levná práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petan1986 Vloženo 21. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 to víš nedělám to na výdělek ještě dodělam krabičku a pak to bude lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Makuko Vloženo 25. Únor 2011 Sdílet Vloženo 25. Únor 2011 tak jsem vyřešil ten problem s tim vypínačem tak jestli ma nekdo zajem tak mu klidně nějaky ten spinac udelam s relatkem a svorkama to vychází na 110kč A Neděje se ti náhodou že při nastartování se samovolne rozsvití? me se to buhuzel děje a ted mi to cele odešlo... a musim postavit neco jineho... asi se vrhnu na tvé řešení. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petan1986 Vloženo 13. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 ne nedeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majky_sv Vloženo 30. Duben 2011 Sdílet Vloženo 30. Duben 2011 Pekná práca. Potom hod i schému. Dajú sa do Fabky dokupit aj iné tlacitka ake to s nakresom topenia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 (editace) Tady máš pár témat: ještě bylo téma vo klopným obvodu, ale to nemůžu najít. Tam bylo schéma vod PROFORa. Tdy to je: Editováno: 1. Květen 2011, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Zdravím, byl by schopný mi někdo tento klopný obvod vyrobit? Samozřéjmě cenu budu respektovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majlou Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Chtel bych ho taky a hned 2x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipan-pan Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 (editace) Já bych se přopojil i na stará kolena jsem to udělal. Jedním stiskem zapni,druhým vypni. Fachá Editováno: 23. Únor 2019, autor: lipan-pan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipan-pan Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 Nikdo nic? Žádná odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.