Přejít na obsah

nefunkcni zasuvka/zapalovac na(pred) zadnimi sedadly


Loco

Doporučené příspěvky

ahoj,

nefunguje mi zasuvka na(pred) zadnimi sedadly a nekde sem e docetl, ze to muze byt zpusobeno tim, ze tlacitkem ve dverich ridice zakazu stahovani oken v zadnich radach.

zapalovac nefunguje ani pri fuknci aktivovane/deaktivovane - tak patram, jestli neni problem v ovladaci jednotce oken u ridice.

a ted dotaz:

kdyz aktivujete zablokovani otevirani zadnich oken, zmeni se zelene podsviceni ze zelene na jinou barvu? a zmeni se podsviceni tlacitka pro zamceni vozu zevnitr? u OII se mi to tusim menilo, tady ne a proto me napada ze tam muze byt problem.

diky

post-18511-0-05906400-1298638756_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to loco: nehledej hned problém v "ovládací jednotce oken" :doh ,ale zkus třeba vyměnit pojistku :clap: !!ale pozor,pojistka pro zadní zapalovač není klasicky v pojistkovém boxu přístrojovky,ale až právě za něma v přístrojovce,jak jsou relé!!!určitě ji máš odpálenou,já ji měl taky!myslím že je to patnáctka pojistka!je k ní špatný přístup ale jde to!! jde i rozebrat část přístrojovky,pro lepší přístup!!

ale tohle téma tu bylo taky rozebrané,zkus příště trošilinku pohledat,je v něm i postup demontáže přístrovky :palec2: vím to,pač jsem do něj psal příspěvek!!ale je možné že je smazané,nevím :kol-50:

a na tvůj dotaz: nezmění,barva zustává zelená!! -_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj,

dik za odpoved, hledal sem hledal....

ale zarazilo me, ze mi funguje zapalovac u ridice i v zasuvka v kufru, ale nefacha ten na zadnich sedadlech. myslel sem ze ma stejnou pojistku s tim prednim.

ok, jdu patrat ak se dostat k rele boxu. sundal sem 2 srouby u pojistek a jeden u te odkladaci policky pod volantem, ale bojim se abych to nejak neurval...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to loco: nene přední zapalovač má pojistku svou v pojistkovém boxu a zadní svou právě u relátek!!ale teď nevím jak s tou zásuvkou v kufru,ale jestli žralok to ví tak asi to bude jak říká!nic méně chlapaku mrkni na tu pojistku,za to nic nedáš a práce to není !!pozor při demontáži té přístrovky nezapomeň na demontáž spínače světel:

1.spínač světel dej do polohy "0"

2.zatlač ho směrem do přístrovky a pootoč doprava, přidrž ho v této poloze a při tom ho vytáhni směrem k sobě

3.rozpoj svorkovnici

jak jsi psal tak zapalovač zadní opravdu vyblokuješ pomocí zamku otevírání zadních oken,ale tam bych asi problém neviděl

já jsem měl i demontovanej zadní zapalovač,taky to není nějaká velká věc!tudíš kdyby byla pojistka okej,tak rozdělat zapalovač a proměřit zda do něj vede štáva(měřit přímo na vodičích),muže být chyba v něm nebo muže být odpadlej drátek!dokonce muže být někde uhnilej drát,pač víš jak to je se zatíkáním do superbů a tudíš oxidováním vodičů!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zdar Kluci!

Taky jsem to řešil a skutečně je spousta dalších pojistek u relátek pod volantem. Na fotce jsem označil pojistku, která je pro zadní zapalovač (zásuvku).

Jinak mě to funguje ať mám zadní okna zamknuté, nebo ne...

Tak to by byla jedna věc a teď se vrhnu na klasický problém což je nesvítící interiér, to bude horší oříšek :kol-27:

Tak superbům zdar.

post-28725-0-62313500-1358932579_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...