Publikováno Únor 25, 201114 r Zdravim, chtěl bych se zeptat jestli někdo nemá zkušenosti s opravou Centrálního zamykání u Felicie. Můj problém spočívá v tom, že když otočím klíčkem odemknou nebo zamknou se jen konkrétní dveře takže to mám jak bez centrálu. Když sedím v autě všechny dveře zavřený, ale špunty nahoře a zacvaknu rukou špunt u řidiče nebo spolujezdce všechny motorky jsou slyšet jak sepnou, ale špunty nezalezou. Předem díky za odpověď.
Únor 27, 201114 r Zdravim, mám podobný problém, když chci odemknout tak se odemknou jenom ty konkrétní dveře které odemykám. Když ručně odemknu zbytek dveří a chci je zvenku zamknout klíčem tak se zamknou všechny. Když se malinko oteplí nebo když na auto svítí sluníčko tak jdou i odemykat i zamykat. A další problém mám s tím že se samo odemkne celé auto.
Březen 1, 201114 r V řidičovo dveřích jsem měl tenhle hlavní plastovej centrální ovladač rozlámanej a el. spoj zrezlej. Ovladač rozvádí signály do všech dveří a byl celej popraskanej od vlhka a mrazu=musel jsem nožem rozpertlovat napůl zbytek těla (pozor, je to křehké) a jistá místa vrutama dovést k funkčnosti, tedy v mém připadě přišroubovat skrz ovladač malé ulomené čepíky vodící posuvný spínaný motůrkový mechanismus. Čili: Tapec u řidičovo dveří demontujte a zkontrolujte el. vedení k ovladači (ja tam měl el.spoj čokoládou 4 nebo 5 drátu teď přesně nevim tj. ze všech dveří sem vedou dráty + kostra?). Pokud si nejste jistý, co ovladač v každých dveřích dělá, je prostě potřeba rozebrat tapec u každých dveří a zkontrolovat. Může jen cvakat, ale nebude se hejbat (zkusit prostřikat olejem nebo ručně zkusit táhlo vytáhnout) a zjistit jak ovladač maká a zda nemá jen upadlé táhlo k čudlíku nahoru atd. Upraveno Březen 1, 201114 r od Haski
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.