baraba13 Vloženo 26. Únor 2011 Sdílet Vloženo 26. Únor 2011 Zdravím Fabiatici.Zajímalo by mě v jaké výbavě (pokud nějaká byla) je výbava Fabia CLASSIS r.v 2000 1.4 Mpi? Díky za případné odpovědi,jo ajestli to tady někde je tak mě prosím nechte žít.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 26. Únor 2011 Sdílet Vloženo 26. Únor 2011 Já mám CLASSIS ze stejnýho roku a měl jen centál bez dálky, AirBag řidiče a příplatkovej spolujezdce a rádio. Pak vejškově i podélně stavitelnej volant, zadní stěrač (HB), jen přední repro a nelakovaný kliky dveří a zrcátka. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baraba13 Vloženo 27. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2011 Centrál bez dálky mám taky,airbag jen u řidiče,rádio na kazety myslím MS 202,výškově i podélně stavitelný volant,zadní stěrač(HB),přední repro,dodělaný elektrický šíbr,dodělané elektrické ovládání předních oken(Fabia kit+Spal kit),otvírání nádrže z místa řidiče,mlhovky v předu. Tak nevím jestli mám ještě CLASSIC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek.me Vloženo 27. Únor 2011 Sdílet Vloženo 27. Únor 2011 Já bych řekl že se jedná stále o Classic, protože další po Classicu výbava je Komfort-Ambiente a ty už měly všechny origo el.přední okna a Ellegance už měla seriově všechny el okna. Takže dle toho to jde poznat. Tady to je docela dobře rozepsaný http://www.auto.cz/skoda-fabia-combi-559 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baraba13 Vloženo 27. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2011 Modely Comfort jsou navíc vybaveny i airbagem pro spolujezdce, mlhovými světlomety, ochrannými lištami i na bocích vozu, kryty vnějších zrcátek v barvě vozu, výškově nastavitelným sedadlem řidiče a přídavnými lampičkami pro čtení vpředu i vzadu. K výbavě Comfort patří i tónovaná skla s UV filtrem, elektrické ovládání předních oken, palubní počítač, otevírání víka uzávěru palivové nádrže z místa řidiče a centrální zamykání s bezpečnostním systémem. Pokud je tento systém aktivován, nelze dveře otevřít ani zevnitř po rozbití skla. Při zapnutí stěračů předního skla a zařazení zpětného chodu setře zadní stěrač automaticky zadní sklo, užitečná je i elektrická zásuvka v zavazadlovém prostoru. Počínaje verzí Comfort jsou na vnitřní straně předních dveřích montována výstražná světla, která se při otevření rozsvítí. Upozorní tak zezadu přijíždějící vozidla na otevřené dveře a zároveň osvětlí vozovku a usnadní tak vystupování a nastupování.Mimo to ještě ten šíbr no a to co je červeně mi ještě tedy chybí abych nebyl CLASSIS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 27. Únor 2011 Sdílet Vloženo 27. Únor 2011 (editace) Nikdy jsem se o to moc nezajímal, ale to já mám asi Comfort, budu muset mrknout, jestli to mám někde napsaný.. akorát nevím u comforta, jestli se u HB dělali čtecí lampičky i vzadu?? Nebo je to jen u combíka, taky mi ale zase ve dveřích nesvítí výstražná světla (ty malé červené, když se otevřou), to ale budu muset mrknout, zda není v čudu pojistka.. a taky nemám v HB v kufru přídavnou napájecí zásuvku.. I když to moje byla předváděčka z r.2006 koupená od škodovky při 5tis. km, tak je to třeba nějakej hybrid.. dálkovej centrál, palub. PC, 2x Airbag, el. přední okna, el. zrcátka, stavitelná sedačka řidiče, stavitelný volant(výškově, podélně), mlhovky, zrcátka v barvě, (kliky NE), ochrané lišty, při zařazení zařazení zpátečky a zapnutých předních stěračích se aktivuje zadní, víčko nádrže otvíratelné od řidiče (kufr NE) HB, nesvítí výstražná světla ve dveřích, dále klima, jen přední repro, stropní světlo (trojdílné - 2lampičky a centrální), lampičky na čtení vzadu NE, dělené zadní sedadlo 60:40, vzadu třetí opěrka+plnohodnotný pás+signalizace sklopených zadních sedaček na budících, chromové kliky uvnitř na otvírání... takže tak nějak ta moja.. :D jo a vzadu ve dveřích nejsou již ty čudlíky, jsou pouze ve předu (ty co vyjíždí a zajíždí při zavření a otevření dveří). Editováno: 27. Únor 2011, autor: Jarys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 Vtip je v tom, že každý modelový rok to měl trochu jinak. A mimořádné výbavy bylo možné téměř libovolně kombinovat. Docela mně pobavila zmínka o zadním stěrači - ten chyběl pouze modelu Sedan a Praktik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.