Přejít na obsah

Razeni KO :((( TDI 81Kw 4x4

Tom373

Doporučené příspěvky

Vcera se mi stala takova vec jeli jsme na ples ridil jsem ja normalne jsem zaparkoval nechavam pouze kvalt, no a po zabave sedneme do auta mazelka musela ridit nastartuje a ze ji nejde zaradit spatecka sahnu na radicku ta nejak cela plandala jak by litala na volno, spatecku se tam podarilo nejakym zazrakem hodit, ale ta uz zustala a nejde ani vyradit paka chodi jak by tam byla na paradu tak jsem s tim couvl na jine parkovaci misto a volali jsme taxi. Zajimalo by me co u noveho auta se muze takto posrat ma najeto 10 000Km prevazne dalky, takze zitra volat servis auto je nepojizdne. Jsem zvedavy co technici vymysli, jeste jsem mel v planu v breznu vyrazit do alp jeste ze se to nestalo nekde po ceste ale 3km od baraku. Auto jsem docela chvalil nikdy zaden problem a ted toto vim ze je to asi zalezitost kusu no uvidime...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No byli jsme se tam na to kouknout, tak vypada ze vyskocilo u prevodovky takove to tahlo od radicky co pootaci tou hridelkou z prevodovky, opravit to pujde asi na miste ale budu volat do skodovky at to prijedou opravit auto je v zaruce tak do toho nenecham nikoho hrabat aby mi pak nerekli ze se v tom nekdo vrtal tak at si to zaplatim kdyz to bude nejake slozitejsi, mam zaruku mobility tak at se staraji panove.

Editováno: , autor: Maverick
Důvod pro editaci: Necituj predchozi prispevek!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...