petrjanik Vloženo 4. Březen 2011 Vloženo 4. Březen 2011 (editace) tak jsme si k Vánocům pořídili "nový" rodinný vůz - vyměnili jsme jej místo spolehlivé Fabie 1.2 HTP s najetými 146 tis. km - snad novému majiteli poslouží stejně jako nám - holt bylo třeba větší rodinný vůz => autíčko jsme přebírali s najetými 37 tis. km během 4 let, takže velmi lehce jeté vozidlo, znát to bylo jen na opotřebení míst často využívaných, s pečlivým servisem a za velmi slušnou cenu dnes máme najeto něco přes 1500 km a zatím vůz splňuje naše očekávání, ba je i převyšuje - ač je těžší než Fabie, motor je živější a zatím si s ním hravě poradí i při naložení pár dat jest to 1.2 HTP 47kW, verze STYLE stříbrná metalíza (dle TP šedá pastelová metalíza) 4x Airbag, ABS el. vyhřívaná zrcátka, el. přední okna palubní počítač rádio Pioneer s CD spotřeba se zatím pohybuje lehce pod 8 l, na zimu osazen 14", na léto máme 15" provedené úpravy - jen drobnosti jako schránka na brýle a odkládací stolek v prostředním sedadle nebo sítě do kufruplánované úpravy na jaře určitě folie na zadní část vozu (asi 20%) .. provedeno 2011 časem tempomat, jenž se na delší cesty vyplatí .. výhledově dodělávka předních mlhovek .. provedeno 2011 kryty prahů .. plán 2013 ofuky na přední dveře .. provedeno 2013 schránky pod sedadla řidiče a spolujezdce .. provedeno 2013 LED žárovky do interiéru .. provedeno 2012 Editováno: 15. Duben 2013, autor: petrjanik Citovat
stanmar Vloženo 4. Březen 2011 Vloženo 4. Březen 2011 Vítám mezi Roomstery nového kolegu Přeji mnoho kilometrů bez problémů. Citovat
petrjanik Vloženo 12. Březen 2011 Autor Vloženo 12. Březen 2011 (editace) Tak to vypadá, že nám zima konečně skončila a můžeme se těšit na slunečné dny. Vhodný čas auto trochu umýt a pořídit pár nových fotek .. Editováno: 12. Duben 2011, autor: petrjanik Citovat
Pavel Janík Vloženo 18. Březen 2011 Vloženo 18. Březen 2011 Krásného ho máš, bratříčku:-) Jen co to je na tom hagusu nad dveřma řidiče?:-))) Jinak hezké fotky i stvou osobou v odrazu:-) Tak ať Vám ku spokojenosti jezdí ... třeba i na častější jízdy zpátky do místa rodiště:-))) Citovat
petrjanik Vloženo 12. Duben 2011 Autor Vloženo 12. Duben 2011 Tak jak jsem plánoval, došlo s počátkem jara k instalaci protislunečních fólií na zadní část auta. Byly instalovány fólie SunTek HP 20% firmou Renovacar v Brně, perfektní a rychlá práce, mohu jen doporučit. A to vše za krásných 2.800 Kč. Fotky jen jak je nafotím Citovat
petrjanik Vloženo 6. Červen 2011 Autor Vloženo 6. Červen 2011 (editace) tak slibované fotky, konečně byl čas nafotit .. zároveň jsou již nasazeny přední mlhovky Editováno: 27. Červen 2011, autor: petrjanik Citovat
Louki1 Vloženo 6. Červen 2011 Vloženo 6. Červen 2011 pekný Roomster prajem veľa šťastných km bez nehody .. Citovat
petrjanik Vloženo 22. Srpen 2011 Autor Vloženo 22. Srpen 2011 .. tak najeto dalších pár kilometrů, aktuálně se blížíme k 47 tis. celkově, tj. osobně máme najeto zhruba prvních 10 tis. s Roomstrem .. a spotřeba začíná konečně klesat k očekávaným hodnotám .. při posledních cestách se průměrně dostávám na 6,5 l/100 km .. trasa Hodonín - Opava se mi podařila i za 6 litrů .. chce to "hodně" předvídat a jet plynule .. o víkendu jsem vyzkoušeli i přepravu kol .. naprosto bez problému jsme naložili dvě kola, stan, potřebné doplňky a hurá do kempu .. vše vlezlo až nečekaně hladce do auta a během cesty se ani nehlo .. a ještě by se tam bez problémů jedno kolo vešlo .. Citovat
petrjanik Vloženo 5. Březen 2012 Autor Vloženo 5. Březen 2012 .. tak jsem po delší době tankoval do plné .. dojezd pěkný a to po samotném natankování a před najetím na dálnici svítilo krásných 5,8 a 1020 .. stačí přišlápnout na dálnici a rychle to padá .. Citovat
petrjanik Vloženo 23. Březen 2012 Autor Vloženo 23. Březen 2012 rozhodl jsem se vyměnit vnitřní osvětlení a po vyzkoušení několika typů LEDek už vše funguje jak má a neprosvítá přední čtecí - 2x http://aukro.cz/led-...2122217240.html a sufitka http://www.autoshop2...scription#anch1 do kufru nakonec pořízena http://www.autoshop2...ova-zarovka-T10 .. a už nesvítí během jízdy ani po zavření kufru .. foceno mobilem (lepší fotky časem ..) Citovat
Richiis Vloženo 14. Duben 2012 Vloženo 14. Duben 2012 Jo jo.. při sešlápnutí plynu dojezd rapidně padá Citovat
petrjanik Vloženo 27. Červenec 2012 Autor Vloženo 27. Červenec 2012 (editace) .. tak jsme si zase jednou vyrazili kempovat .. auto pěkně naplnili až po okraj, nasedli ve 4 a hurá na cesty .. když si odmyslím jízdu po dálnici, kde spotřeba lítá mezi 7 - 10 l dle kvality povrchu a úhlu náklonu , tak na okrskách při svižné jízdě si to vzalo něco mezi 6 a 6,5 litry .. Editováno: 30. Říjen 2012, autor: petrjanik Citovat
Crake Vloženo 4. Březen 2013 Vloženo 4. Březen 2013 Moc peknej roomstrik... hlavne at slouzi... Mam dotaz, kde si porizoval mlhovky a dodelaval si je sam??? Mas nejake foto z prestavby? Citovat
Martin_TDi Vloženo 4. Březen 2013 Vloženo 4. Březen 2013 Pěkný Roomstřík, tak ať moc dobře slouží! Citovat
Richiis Vloženo 7. Březen 2013 Vloženo 7. Březen 2013 Krásný, klasický. Chce to elektronové kola! Citovat
petrjanik Vloženo 17. Duben 2013 Autor Vloženo 17. Duben 2013 tak s příchodem jara provedeno pár úprav .. na léto nasazeny nové poklice dodělány schránky pod přední sedadla instalovány ofuky na přední dveře nasazena nová loga .. 1 Citovat
Sakal77 Vloženo 17. Duben 2013 Vloženo 17. Duben 2013 Vítej mezi uživateli (dodatečně). A řekni mi prosím, jsou ty ofuky k něčemu opravdu dobré? Citovat
petrjanik Vloženo 3. Červen 2013 Autor Vloženo 3. Červen 2013 Sakal77: tak ofuky jsem dával především kvůli špatné viditelnosti na zrcátka při deštích .. zatím co jsem v dešti jel, tak viditelnost perfektní .. jestli tam finálně zůstanou ještě uvidím .. ale okno je daleko čistší než bez nich .. Citovat
Voice Vloženo 3. Červen 2013 Vloženo 3. Červen 2013 Pěkný room. Co je zdíš trial? (při pohledu na řídítka) Citovat
petrjanik Vloženo 3. Červen 2013 Autor Vloženo 3. Červen 2013 Voice: syn manželky jezdí biketrial .. takže room jsme vybrali i díky tomu, že se do něj dá kolo pěkně umístiti místo prostředního sedadla a dá se jet pohodlně i ve 4 lidech .. Citovat
Galvi Vloženo 17. Červen 2013 Vloženo 17. Červen 2013 Ha, skodahome a mimčo.. Pěkné Jen by to chtělo něco udělat s tím flekem po původním nápisu HTP Citovat
ASPIRE Vloženo 17. Červen 2013 Vloženo 17. Červen 2013 Pekne skodahome jsem dal samolepku a ramecek RZ jsem upravil ten spodek tak radeji mi vyhovuje ta samolepka a nove znaky uz jsou objednane tak se budou menit a ten novy napis stale nevim zda ho dat ale asi by se to hodilo i s tim napisem skoda. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.