Sheydee Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 cafte ..dnes si tak pocuvam cestou domov CDcko a zrazu na krizovatke mi hudba vyone a radio nesvieti ! nemoze to byt poistka vypalena?? stalo sa mi to prvykrat tak neviem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikkian Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 cafte ..dnes si tak pocuvam cestou domov CDcko a zrazu na krizovatke mi hudba vyone a radio nesvieti ! nemoze to byt poistka vypalena?? stalo sa mi to prvykrat tak neviem! nevypadl ti třeba jen drát na přívod šťávy? to se mi už stalo taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 Vytahni radio a zkontroluj napajeci kabely a vsechny konektory jestli maji kontakt. Mel jsem neco podobneho, stavalo se mne, ze pri vyssich teplotach a pri prejezdech nerovnosti se radio vypinalo a zapinalo. Jeden vodic mel spatny kontakt. Mozna to bude u tebe podobne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheydee Vloženo 26. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 ok diki chlapci zajtra sa nato kuknem ... ale myslim ze ked som to vytahoval hned von tak vsetko bolo pozapajane na svojom mieste ale ledva som to radio udrzal lebo bolo horuce jak hovado! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 A čo to je za rádio? Niektoré rádiá keď sa prehrejú, tak sa vypnú - tuším som to čítal v návode predošlom Sony... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Pri prehrati se vypina treba i Symphony... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheydee Vloženo 27. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 je to JVC KD SC900R... a neslo mi dnes tak isto takze niekde inde bude chyba ..ako keby nedostavalo stavu ...musim to dat pozret lebo bez hudby jazdit nedokazem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.