Jehla23 Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 Zdravim, chtěl bych se zeptat na to jestli jestli může benzin způsobovat trhání a následný udušení motoru, když to nechám chvíli běžet tak pak šlape jak hodinky, až tolik mi to sice netrápí, ale když někam pospíchám tak musím přidat víc plynu při tom rozjezdu. Totiž tankuju jen u Shellky a mám u baráku dvě. Vždy tankuju u tý co je blíž, ale naposledy jsem jel do té druhé a od té doby mi to dělá. Dřív to nedělalo. Může to způsobovat ten benzin? Divný na tom je, že je to u stejnýho prodejce a ti by měli mít vlastně stejný benzin nebo to tak nemusí být? Ještě se mi to nestalo, až od tý doby co jsem tam tankoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Benzín stejný mít nemusí každopádně vyjeď nádrž a natankuj tam kde tankuješ vždycky a uvidíš, mohlo by to být tím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 16. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Vyjel jsem ji a včera jsem natankoval a fakt je to benzinem..to jsem teda ani nečekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 16. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Teď už to mám zase v pořádku. Už šlape jako hodinky jen mě to u shellky docela překvapilo.. A o aditivu jsem nikdy neslyšel, k čemu je to dobrý? K pročištění tý směsi jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 16. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 No, když to tak čtu tak si to asi i koupím ty to používáš? Aby se mi to něják nepodělalo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 16. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Tak dobře, já to zkusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 a zkus tam taky poslat ČOIku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 16. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 (editace) Zatím ne..dřív se to nestalo tak doufám, že to bylo poprvé a naposledy Editováno: 16. Březen 2011, autor: Malta citace předchozího příspěvku. Citace smazána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stig Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 Nedávno mi říkal kolega že čerpal u Shelky auto cukalo chcípalo tak se tam vrátil,protože bere jen tam,obsluha se omluvila že je to nějaká špatná dodávka a nabídli mu jako kompenzaci jednou tolik bodů co má na bonus kartě.Čerpal ve Valmezu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 20. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 Sakra, že já se tam nevrátil..možná jsem chytl taky tu samou špatnou dodávku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.