mirecek9323 Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 Potreboval by som vediet technicke udaje od výrobcu o spotrebe ( mesto , mimo mesta , kombinovana) na fabiu hatchback 1.4 mpi 50kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 nemáš v autě knížku technická data, tam to vše je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecek9323 Vloženo 11. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2011 (editace) No zial nemam , nevie mi to niekto napisat? Editováno: 11. Březen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Březen 2011 Sdílet Vloženo 11. Březen 2011 Člověče a co takhle se podívat do technického průkazu? Nebo na Slovensku v techničáku nejsou uvedeny spotřeby? Podívej se SEM. Za přesnost ovšem neručím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecek9323 Vloženo 12. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2011 (editace) No v naších SLOVENSÝCH techničákoch je len kombinová spotreba, preto to potrebujem vedit od niekoho z Vás. ďakujem :) Editováno: 13. Březen 2011, autor: Malta citace předchozího příspěvku. Citace smazána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haski Vloženo 14. Březen 2011 Sdílet Vloženo 14. Březen 2011 Podle mě to není přesné nikde. Moje techničáky Fabie 1.4 44kW i 50kW rv.2000 mají oba stejné hodnoty a to myslím 9,4l město, 5,5l mimoměsto, 6,9l smíšeny provoz. Možná by stálo zato napsat do škodovky, ale myslím, že můžeš očekávat zase jiné hodnoty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.