strycek_BOB Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 Byl by zájem uspořádat sraz majitelů? Případní zájemci napište odkud jste. Místo a čas se doladí později. 1) strýček BOB - Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetkauni Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 Tetkauni- Mařenice ( Česká Lípa ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 mylys - Vyškov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 Artigas - Olomouc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jz73 Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 Jz73 - Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 Dovolím si dosavadní zájemce poněkud zprůměrovat strýček BOB - Praha Tetkauni- Mařenice ( Česká Lípa ) mylys - Vyškov Artigas - Olomouc Jz73 - Praha WalkerT - Mladá Boleslav zatím nám takto jako oprimální místo k uspořádání srazu s ohledem na přibližně totožnou dojezdovou vzdálenost pro všechny zúčastněné vycházejí plus-mínus Kvasiny a tam se vyrábí hádejte co ??? :'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetkauni Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 (editace) Roomstery a Superby Editováno: 10. Březen 2011, autor: tetkauni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 (editace) Óóóóóóóóó jak jsi bystrý chlapče, ano R i S jsou správně - a dál ??? .............. PS: co Tvůj Yetík, už se to konečně blíží k předání po opravě ??? Editováno: 11. Březen 2011, autor: Sranki prosim, necituj predchadzajuci prispevok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetkauni Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 Dál ještě Yetíci Auto budu mít v úterý doma dle plánu servisu, zítra dodělají a čeká se jen na krycí dopis od pojištovny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xalienx Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 xalienx - Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 (editace) xalienx - Praha nám statistiky a dojezdy zatím nikterak nemění, Pražáci můžou přijet společně nebo dohromady s jedním autem zítra zkusím zjistit, zda by případně nešla uspořádat menší exkurze do výroby, jistě by to bylo pro mnohé hodně zajímavé podívat se jak jejich vozítka vznikala, ale v sobotu to bude zřejmě trošinku problém, no uvidíme co se dá a nedá Vzdálenosti : Tetkauni- Mařenice ( Česká Lípa ) - 163 km mylys - Vyškov - 164 km Artigas - Olomouc - 122 km - zatím nejbllíž, bere do Tuláka dřevo WalkerT - Mladá Boleslav - 154 km Jz73 - Praha - 153 km xalienx - Praha - 153 km strýček BOB - Praha - 153 km Editováno: 10. Březen 2011, autor: WalkerT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strycek_BOB Vloženo 10. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 (editace) strýček BOB - Praha Tetkauni- Mařenice ( Česká Lípa ) mylys - Vyškov Artigas - Olomouc Jz73 - Praha WalkerT - Mladá Boleslav xalienx - Praha Tedy Kvasiny, panečku. Kousek je Rudník a Penzion Heřman v restuaraci mají výbornou pečenou kachničku Kdyžtak navrhujte nějaká vhodná místa pro setkání, HK, Pardubice, Jihlava, tak aby to měl každý přibližně stejně daleko. V Pardubicích je zajímavé toto: http://www.roadcafe.cz/ Editováno: 10. Březen 2011, autor: strycek_BOB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xalienx Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 xalienx - Praha nám statistiky a dojezdy zatím nikterak nemění, Pražáci můžou přijet společně nebo dohromady s jedním autem zítra zkusím zjistit, zda by případně nešla uspořádat menší exkurze do výroby, jistě by to bylo pro mnohé hodně zajímavé podívat se jak jejich vozítka vznikají, ale v sobotu to bude zřejmě trošinku problém, no uvidíme co se dá a nedá No jo,no, já že máme to sčítání, tak jsem zblblí a nechtěl jsem kazit statistiku Každopádně společnou jízdu neschvaluji. Tešil jsem se právě na to, jak se někde sejde kopec Yetíků... Jinak ta exkurze je fakt skvělí nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myspulin Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 Chtělo by to posunout trošku víc na východ: myspulin - Spytihněv (Uherské Hradiště) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 No jo,no, já že máme to sčítání, tak jsem zblblí a nechtěl jsem kazit statistiku Každopádně společnou jízdu neschvaluji. Tešil jsem se právě na to, jak se někde sejde kopec Yetíků... Jinak ta exkurze je fakt skvělí nápad Neboj, nejsem žádný sčítací komisař a čím víc Yetíků pohromadě tím líp samosebou, ta věta o společném dojezdu byla myšlena zcela ironicky, neumím si představit, ža by se tam někdo nechal dovézt kolegou a ukazoval nám fjen otky Exkurzi bych (pokud bude možná) viděl na sobotu ráno, pak nějaký přejezd třeba někam na trochu terénu, následně přesun na ubytovací souřadnice, nejspíš nějaký ten kemp pro auta a stany, oheň, pokec, grilovačka, spánek a v neděli dle situace rozprch do domovských souřadnic, ale nikomu nic nevnucuji a je to jen na uvážení, äktivitě se přece meze nekladou .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xalienx Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 Chtělo by to posunout trošku víc na východ: myspulin - Spytihněv (Uherské Hradiště) No, ono to tak asi i dopadne. Stačí když se přihlásí pár lidí ze Slovenska a hned jsme u Brna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 No pekne se nam to vybarvuje . . . strýček BOB - Praha Tetkauni- Mařenice ( Česká Lípa ) mylys - Vyškov Artigas - Olomouc Jz73 - Praha WalkerT - Mladá Boleslav xalienx - Praha myspulin - Spytihněv (Uherské Hradiště) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xalienx Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 Neboj, nejsem žádný sčítací komisař a čím víc Yetíků pohromadě tím líp samosebou, ta věta o společném dojezdu byla myšlena zcela ironicky, neumím si představit, ža by se tam někdo nechal dovézt kolegou a ukazoval nám fjen otky Exkurzi bych (pokud bude možná) viděl na sobotu ráno, pak nějaký přejezd třeba někam na trochu terénu, následně přesun na ubytovací souřadnice, nejspíš nějaký ten kemp pro auta a stany, oheň, pokec, grilovačka, spánek a v neděli dle situace rozprch do domovských souřadnic, ale nikomu nic nevnucuji a je to jen na uvážení, äktivitě se přece meze nekladou .... To zní jako plán. Tak jak si to napsal, to vypadá na super den... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 11. Březen 2011 Sdílet Vloženo 11. Březen 2011 (editace) No jo,no, já že máme to sčítání, tak jsem zblblí a nechtěl jsem kazit statistiku Každopádně společnou jízdu neschvaluji. Tešil jsem se právě na to, jak se někde sejde kopec Yetíků... Jinak ta exkurze je fakt skvělí nápad Jasně, každý svým, jinak můžeme přijet všichni vlakem. Editováno: 11. Březen 2011, autor: Artigas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jz73 Vloženo 11. Březen 2011 Sdílet Vloženo 11. Březen 2011 Začíná to vážně vypadat na pořádnou "Yeti a Játy" akci Jen taková poznámka. Navrhoval bych zvolit datum takové, abychom již měli nasazená letní kola. A ne ty šílené černé plecháče. Prostě aby ty naše stroje na fotkách k něčemu vypadaly. Jenže mi dochází, že tu v průběhu dubna, kdy už neplatí povinná zimní výbava nebudu Resp. mezi 5.4.-19.4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan13 Vloženo 11. Březen 2011 Sdílet Vloženo 11. Březen 2011 Hlásím se také. Cheb. Nevadí Kvasiny s prohlídkou by byly ideální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strycek_BOB Vloženo 11. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2011 Seznam možných účastníků srazu. strýček BOB - Praha Tetkauni- Mařenice ( Česká Lípa ) mylys - Vyškov Artigas - Olomouc Jz73 - Praha WalkerT - Mladá Boleslav xalienx - Praha myspulin - Spytihněv (Uherské Hradiště) milan13 - Cheb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 11. Březen 2011 Sdílet Vloženo 11. Březen 2011 Tygrik - Prostějov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 11. Březen 2011 Sdílet Vloženo 11. Březen 2011 (editace) strýček BOB - Praha Tetkauni- Mařenice ( Česká Lípa ) mylys - Vyškov Artigas - Olomouc Jz73 - Praha WalkerT - Mladá Boleslav xalienx - Praha myspulin - Spytihněv (Uherské Hradiště) milan13 - Che Tygrik - Prostějov Cechy - Morava 6 : 4 Editováno: 11. Březen 2011, autor: mylys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 12. Březen 2011 Sdílet Vloženo 12. Březen 2011 Heki - Olomouc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.