radek8562171 Vloženo 11. Březen 2011 Sdílet Vloženo 11. Březen 2011 Ahoj,mám problém,když zamknu auto DO centrálem(dodělávaný) tak se všechny dveře zamknou,ale zvenku když zatáhnu za kliku u spolujezcových dveří ,tak auto normálně otevřu(kolík vyjede nahoru a dveře otevřu)Všechny ostatní dveře otevřít nejdou...Když zamknu klíčkem(u spolejecvých dveří),tak auto nejde otevřít...kde muže být chyba,moc děkuji za rady.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidspeedy Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 řekl bych že špatně zapojené dráty v těch dveřích..zkus prozkoumat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slacho Vloženo 18. Červen 2012 Sdílet Vloženo 18. Červen 2012 Nazdar žiadne zle zapojenie zámkov si alebo otvoril auto bez DO a potom použil DO stalo sa mi to iste a špekulovať som čo je to za haluz :-D potom som si spomenul že kamarátky zatkla auto kľúčom a ja som ho kľúčom otvoril proste musíš urobiť rovnaký cyklus keď auto zamknes kľúčom musíš ho aj otvoriť kľúčom proste vždy 2x Ja som sa tiež čudovať keď som skúšal dvere a otvorili sa všetky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikajiri Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 Ahoj všichni, můj dotaz se úplně přesně netýká tohohle problému, ale v jádru je podobný. Nevíte náhodou někdo, kde by se dal sehnat servo motorek pro pohon centrálu? Zámek už mám rozebraný a jak se zdá, motorek je mrtvej, jinak se vše jeví v pořádku. Díky moc za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 Vrakoviště. Nový, jako náhradní díl, třeba ve Škodě, ho NEkoupíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.