michalhajek Vloženo 11. Březen 2011 Sdílet Vloženo 11. Březen 2011 čau uvažuju o střešní wrc sání od milotecu , má někdo foto jak to sedí na autě, rozměry a zkušenosti s montáží a lakováním. díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek88 Vloženo 12. Březen 2011 Sdílet Vloženo 12. Březen 2011 :-D Stresni sani pro male rodinne auto do mesta?! :-D Ja nevim lidi, ale tohle mi prijde jeste zbytecnejsi nez nejake kridla a odpadni roury misto vyfuku. kdyz uz ladeny vyfuk, tak primo z automobilky, pritlacne kridla kdyz s tim pri stavbe podvozku nebylo pocitano a stresni sani....proboha k cemu?! Leda ze by se rovnou vyrezala dira do strechy a fungovalo by to jako chlazeni....treba ridicovych usi :-D Jen muj nazor... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. Březen 2011 Sdílet Vloženo 12. Březen 2011 Mrkni se do tohodle tématu. Sání mám a sedí perfektně. Když projedeš ty plky, tak cca na straně 3 a 4 sou nějaký fotky a pak i dál. Montáž je jednoduchá: Je 2 dílný, takže na střechu lepíč černej plastovej výlisek a na něj pomocí 4 šroubků přiděláš lakovanej díl. Rozměry ti z hlavy neřeknu a jít to měřit se mi nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalhajek Vloženo 12. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2011 (editace) Tak díky moc Luďo. jdu do něho. Editováno: 12. Březen 2011, autor: michalhajek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. Březen 2011 Sdílet Vloženo 12. Březen 2011 Pokud budeš chtít, tak ti to zejtra nafotím z blízka, ať víš jak to vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vit.x Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 Nazdar, to mě taky zajímá, fotky zkušenosti, atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 Zkušenosti s tím moc nemám, i když na autě to je nejmíň 3 roky. V podstatě vo tom vůbec nevíš. Jen při motáži-lepení musíš dobře rozměřit kam to dát, ať to je uprostřed střechy a pořádně střechu odmastit. v podstatě nejpracnější je to měření. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalhajek Vloženo 13. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 to bys byl moc hodný :-) a jak jsi to lakoval? normálně nastříkal sprejem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 Takže Tady sou avizovaný fotky. Na rozebrání nemám imbus Lakování se dělalo v lakovně s ostatníma dílama-je to lepší kvůli odstínu. Jinak sluníčko to nijak neničí-kroucení a tak. Drží to tvar jak v +35°C tak v -25°C (osobní zkušenost). Zatím to nikde nepraská, nehučí a jak se to nalepilo, tak to sedí. Lehce se zatím usazuje prach, ale průjezd myčkou a kartáčema v poho, ale nejsem pravydelnej náštěvník myčky Jediný tak se loupe černej lak s tý mřížky, bo ten se dělal pak. V originále je mřížka stříbrná. Lepidlo na přilepení a návod jak postupovat byl v sadě. Tuší, že se po nalepení nesmělo 12 hodin jezdit a lepení bylo doporučeno při +20°C. De to i při míň, ale pak to dýl schne. Po nalepení se to zafixuje páskou a zatíží. Ten černej pruh dole je právě ten druhej díl co je nalepenej na střeše. Kdo chce může ho taky nalakovat, ale takle to podle mě vypadá líp než jednobarevný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRoY Vloženo 26. Březen 2011 Sdílet Vloženo 26. Březen 2011 AJ ja to chem, len skoda ze je to takô drahô Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.