Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Zdar!

Co chlapy, nějaký pokrok co se týka Torque nebo jiných programů pro Android? Podařilo se někomu načíst chyby v jednotce? Já dnes obědnal ELM327 Bluetooth a stáhnul lite Torque. Máte někdo nějaké poznatky?

Edit: Našel jsem hezký článek o základních funkcích, máte někdo vyzkoušeno a na jakých železech? (Telefon, bt modul a auto?)

Upraveno od Ladacz

• 6 měsíců později...

Torque lite je naprosto nepoužitelný oproti torque pro..to vůbec nezkoušejte si o tom dělat představu na lite verzi....

Jinak to funguje skvěle...

• 4 týdny později...

Funguje to i na O1 předfacelift s motorem 1.8 20V 92kW? Já jenom jestli to má cenu vůbec zkoušet...

Mě funguje na O1 2003 1.8T, Ale rozběhl jsem to i na Felicii.  Už jsem to zkoušel asi na 10 autech,Ale vždy vidím jen aktuální data ze senzorů. A ani na jednom autě jsem nepřečetl pamnět závad. Asi levný adaptér. 

Funguje ti s VAGem nebo snad s nějakou z těch mobilních aplikací? Chtěl bych zkusit třeba Garmin, nebo Torque apod.

Z Gplay mi funguje mraky aplikací. Torque i Garmin, ale jen na aktuální data (rychlost, teplota oleje-vody, úhel natočení klapky, spotřeba, %sešlápnutí pedálu, atd.......) Ale neumím se s tím napíchnout na paměť závad. S PC jsem to nezkoušel.

Tak to si koupím tu mini verzi a zkusím prubnout :kol-28: Díky

• 4 týdny později...

Dnes mi z číny došel adaptér, ale nedokážu ho spárovat s telefonem. Zkouším kód z CD co bylo přiložené, pak jsem zkoušel i 0000 nebo 1234 ale telefon stále píše, že kód není správný. Máte s tím někdo zkušenost?

Ahoj, mi fungoval kod 1234, ale pisou, ze muze byt i 6789. Tak zkus. Jinak mi torque pro cte i pamed zavad i maze, ale jen motor.

Zkoušel jsem vše co mě napadlo. Nepřipojí se. ani na druhý telefon. Asi vyhlásím číňancům válku :kol-29:

Tak nevim. Muj postup byl, ze jsem mel nainstalovany program v tabletu. Zapojil bluetooth do zasuvky auta a otocil klic, potom jsem zapnul viditelnost tabletu vsem zarizenim a spustil program torque, a v tom jsem oznacil spojit pres bluetooth, naslo to zarizeni OBD a pak stacilo napsat kod pro sparovani 1234... Spojilo se a fungovalo a to same v mobilu.

Teď jsem to zkoušel spárovat s telefonem od bráchy, má nějakou symbianovou nokii a tam to fungovalo s kodem 1234. a mě to s tím samým na SE xperia active  ani na xperia U nejde. Tak mi řekněte kde je chyba?

Já jsem s tím taky laboroval. Nejdřív jsem to spojil přes menu Bluetooth v nastavení v telefonu a potom v torque v nastaveni jsem přiřadil už spojený OBD adaptér. Pak to frčelo. Ale nikdy jsem nenačetl paměť závad. Jen aktuální hodnoty z čidel.

Mě to právě nespojí ani v tom menu. Teď jsem se na fóru xperia dozvěděl, že je to novou verzí androidu. Se starší to prý funguje

Upraveno od ochotniki

Zkus jinou verzi torque, mi třeba nejela z black marketu a z ulozto jela super.

v torque není problém. vždyť píšu, že se to nespáruje

Tak to jsem v pasti. Jestli ti ani telefon nepřijme Bluetooth adaptér. Leda změnit Rom v telefonu. Záleží jak je to pro tebe důležité...

Tak jsem si změnil android v telefonu na nižší verzi jak jsem se dočetl na fóru Xperia a nepomohlo to. Už nevím co pro to udělat

Vrátil jsem zpět aktuální nejnovější verzi androidu a stal se zázrak a adaptér jde připojit. Sice s jiným pinem než je uvedeno v návodu, (předtím jsem jej taky bez výsledku zkoušel) ale jede a o to mi šlo :D

Mohl bys ho tu hodit, ten pin, kdyby měl někdo taky problém to spojit s tím klasickým 1234. A gratuluji k úspěchu.

Mě vše funguje bez problémů - používám na to služební Samsung Galaxy W (android 2.3.6) - aplikace Torque.

V návodu byl psaný PIN 6789, ale fungovalo to s 1234

• 1 rok později...

Nevíte jestli to bude fungovat na superba II ?

Rozhodne by to fungovat melo...  :kol-47:

Ano funguje to i na supa II.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.