giorgio.v75 Vloženo 10. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2017 Zdravím, přehazuji sedadla za lepší. Nové mají výhřev i v zadu. Potrebuju kabely a ovladač na zadní výhřev. Vubec nevím jak to tam u O2 je. U Supa je ovladani na loketce. Co vse se mení. Komu to pak dát i vím. Ale seženu si to sám. Díky za odpo, případně nabídku;-) Předek mám. Jde o O2 PF 06 s climatic. Obyč loketka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 10. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2017 pokud chceš předFL provedení, tak mám ovladače i držák do loketky, jen se tak udělá výřez, aby se ovladače vešli, jinak musíš vyměnit komplet vložku loketky (popelník+ten držák na pití). Jinak se musí natáhnout dráty dozadu od těch ovladačů, napájení, drát přerušení od relé výhřevu předku, podsvit zepředu do ovladačů, napájení do relé výhřevu zadku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkyork Vloženo 15. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2018 cavte tak vyhrev mam skoro dokonceny vsetko mi je jasne aj podla zapojeneia schemy az na jednu vec a to zapojenie A33 (75a) kam to mam prepojiť a vlastne preco je to tam zapojenie ked sa to prepaja kladnym polom (75a) A12 a pokracuje cez poistku. tu A12 ak som dobre pochopil co tu bolo pisane tak je to čiernožltý kabel v poistkovke.. dik za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 15. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2018 Proste ten pin na Climatronicu pripoj na pojistku 46 a tuto pojistku pripoj na libovolny cernozluty drat v pojistkovce. To je vse. :) Proc to je ve schematu zakresleno takto s A33 nevim, asi ta pojistka slouzi i pro jinou nadstandardni vybavu. Ted tam tu pojistku predpokladam stejne nemas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkyork Vloženo 18. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2018 dik za odpoved inac este mam otazku ku kodpvaniu... staci v centralnej elekt. len zaskrtnut policko na aktivaciu alebo sa to este nejako inak aktivuje? pouzivam vcds... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 18. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2018 Ano, jen zaskrknout to jedno policko v centralni elektrice. Jinak nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzrundik Vloženo 11. leden 2019 Sdílet Vloženo 11. leden 2019 Pojistka 46 slouží jak k připojení klimy s výhřevem sedadel tak i k připojení vyhřívaných trysek ostřiku čelního skla 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enemy5 Vloženo 30. Květen 2019 Sdílet Vloženo 30. Květen 2019 Pánové, dodělávám vyhřívané sedačky do auta kde nikdy nebyly. Mám svoje staré sedačky bez výhřevu a koupil jsem dečky, originální kabelový svazek, atd... . Moje otázka zní: Je potřeba mít kabel na propojení sedačky(výhřevu) a konektoru v podlaze (1Z0971365DL-řidič; 1Z0971365DN-spolujezdec) nebo se ty dečky zapojí rovnou do toho konektoru v podlaze ? Nikde na fóru jsem se nedozvěděl nic o tom, že bych měl potřebovat nějaký další kablíky na propojení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 30. Květen 2019 Sdílet Vloženo 30. Květen 2019 radši vyfoť jaké konektory máš na dečkách apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enemy5 Vloženo 30. Květen 2019 Sdílet Vloženo 30. Květen 2019 Dečky mám 1Z0963555H a 1Z0963557N. Fotka konektoru bude až odpoledne po práci Mám O2 FL 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 30. Květen 2019 Sdílet Vloženo 30. Květen 2019 (editace) u řidiče potřebuješ svazek do konektoru v podlaze = dá se udělat přímo, u spolujezdce potřebuješ napojit jednotku, dečky a konektor v podlaze, kterým jdou i kabely od řidiče a napájení a ovládání nejlepší je koupit poškozené sedadla a tuhle část jen přendat Svazek v autě je věc další... Editováno: 30. Květen 2019, autor: ka_r_los Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enemy5 Vloženo 30. Květen 2019 Sdílet Vloženo 30. Květen 2019 Pokud bych poskozena sedadla s vyhrevem sehnal tak bych to tak udelal. Takze potrebuju ty dva svazky ktery jsem zminoval predtim. Ve skodovce jeden stoji 477kc. Tak nevim jestli bych sehnal poskozeny sedadla do 1000kc. Je to tak nebo se bavime kazdy o necem jinem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enemy5 Vloženo 5. Červen 2019 Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 tak mám jednotku 3T0959772 na výhřev předních sedadel. A sháním kabel, který se do ní připojuje. Nenašel jsem žádný elektrický svazek, který by měl tenhle konektor. Můžete mi prosím poradit, jaký svazek slouží pro propojení vyhřívacích deček a jednotky výhřevu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 5. Červen 2019 Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enemy5 Vloženo 5. Červen 2019 Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 Dobře, takže ta jednotka co mám je k ničemu a potřebuju tu 1K0959772. ANO ? Nechci už koupit něco jiného než potřebuju. Měl jsem zato že 1K0959772 je pouze předface. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 5. Červen 2019 Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 PředFL ani FL se vpředu neliší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enemy5 Vloženo 5. Červen 2019 Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 Děkuji ti za informaci. Tuhle zásadní informaci jsem asi někde přehlídnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enemy5 Vloženo 6. Červen 2019 Sdílet Vloženo 6. Červen 2019 Ještě jedna otázka. Může se místo 1K0959772 pouzit 1Z0959772(A,B,C) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matrixmod2 Vloženo 18. leden 2020 Sdílet Vloženo 18. leden 2020 Ahoj, mám O2 2005 před fl a chci si dodělat výhřev do předních sedadel. Tudíž musím vyměnit panel climatronicu za verzi s ovládáním výhřevu sedaček. Mohu stávající panel zaměnit za panel s číslem 1Z0907044 AC ? Jde mi o to aby vše fungovalo klima a klapky... Děkují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. leden 2020 Sdílet Vloženo 19. leden 2020 je z 2008 nebudou správně fungovat recikulační a tlaková klapka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matrixmod2 Vloženo 19. leden 2020 Sdílet Vloženo 19. leden 2020 před 8 hodinami, Vaša napsal: je z 2008 nebudou správně fungovat recikulační a tlaková klapka Takže jestli to chápu dobře, musím sehnat panel stejného roku výroby jako mám v autě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. leden 2020 Sdílet Vloženo 20. leden 2020 panel 2005-2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 20. leden 2020 Sdílet Vloženo 20. leden 2020 Ja mam vyhrivani dodelane do auta roku vyroby 2005, modelovy rok 2006, panel 1Z0 907 044 J a funguje to bez problemu. Treba ti toto cislo dilu pomuze pri hledani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matrixmod2 Vloženo 20. leden 2020 Sdílet Vloženo 20. leden 2020 (editace) Díky, výhřevy máš origo, případně jaký vybrat? Editováno: 20. leden 2020, autor: matrixmod2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 20. leden 2020 Sdílet Vloženo 20. leden 2020 (editace) Jasne, dodelal jsem original. Koupil jsem vyhrivane sedacky i s kabelazi z nejake bourane Octavky. Sedacky byly v bidnem stavu, takze to bylo velmi levne, pokud si pamatuju dobre, tak jsem za to dal 1500 + 500 za Climatronic (ale za 500 jsem prodal puvodni, takze ten byl vlastne zadarmo). Moje i koupene sedacky jsem rozcalounil a vyhrivani prehodil... PS: Na tomto foru je citovani bezprostredne predchazejiciho prispevku zakazano, tak to priste nedelej, nez dostanes vynadano od nejakeho moderatora. ;-) Editováno: 20. leden 2020, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.