Březen 19, 201213 r Tak hoši je to v piči. Pod číslem dílu co visí v etce že bude od 18.3. chrom+černá lesk tak je to blábol,rozdělal jsem několiák krabiček a ve všch je starý znak.
Březen 19, 201213 r to se dalo cekat ohhhh my god kdyz delas v tom skladu, zkus cinknout do skodovky nebo se potom nejak popidit teba budes mit lepsi zdroje nez ja
Březen 20, 201213 r tak to uz me fazne poser :-D to uz cekat teda nebudu jdu si objednat neco jinciho :-D
Březen 20, 201213 r Memphik: Tak pak nahoď co si vymyslel Chci udělat černý štít a chtěl bych taky nějaké jiné logo .
Březen 20, 201213 r no ja uz asi prdim na cekani a zitra zacnu vymyslet jak bych si ho vyrobil samo domo :-) nejvic bych chtel hlavne logo do kol :-) letos uz tam nechci mit prazdnou diru :-).... takze kdyby jste vedeli kde levne sehnat stredove poklicky :-) vite kam napsat :-) Upraveno Březen 20, 201213 r od Memphik
Březen 20, 201213 r podivej na aukro,..... mel je tam jeden borec za luxusni cenovcicku ale tedka je tam u neho uz nevidim,... tak snad je nedoprodal
Březen 22, 201213 r já bych trefil svoje pokličky daruji,ale potřeboval byhc buď nová ze citiga nebo speedline..:-)
Březen 23, 201213 r ja uz napsal mejla soustruznikovi co ma tkaovou luxusni masinu jestli by mi to nedokazal vyrobit :-)
Březen 23, 201213 r luxusni masinka se zrejme menuje CNC obrabeci centrum a nic slozityho to neni hodi to do Solidcamu vygeneruje program a uz to svisti myslim ze by to mel zvladnout s prehledem
Březen 24, 201213 r trošku OT ale přídám se. k takovému dílujako je středová poklička nepotřebuješ ani zapínat pc a prznit se z programem. to průměrný člověk co děla s cnc zvládne nacvykat do mašiny z hlavy, počítam program tak na 15-20 řádků. :kol-28:
Březen 25, 201213 r Jestli máte někdo cestu k prodejci škoda ta k se na ten znak zeptejte. Zajímalo by mě co na to řeknou.
Březen 25, 201213 r mám prodejce hned vedle baráku tak bych tam mohl zaject zítra. když nebude nic odloupu to z citiga co mu stojí před showroomem:D
Březen 25, 201213 r dandys,..... taky sem o tom premejslel ze bych ho vydlobal taky tady mam minimalne tri citigo s novejma znakama
Březen 30, 201213 r Tak pokličky už jsou http://forum.skodahome.cz/classifieds/item/529-nove-stredove-krytky-kol-nove-logo-skoda/
Březen 30, 201213 r To je cena teda 676,- + 80,- poštovné Na to abych je měl na autě tejden než mi je někdo ukradne tak na to seru
Březen 31, 201213 r a to vyrabeji uz krytky do kol ale na auto znak ne jo ? to je nejaky divny ne ? jinak je to teda palka no :-/ nekoukal jste nekdo kolik by vysli primo u prodejce ?
Březen 31, 201213 r pekny jsou, to se musi nechat,... ale ta cena ..... a to aby fakt vydrzely na aute tejden to je kurva na prd
Březen 31, 201213 r hlavne jsem na to cekal tak dlouho a zadny terminy nevysli tak jsem se na to vykaslal a koupil se starym logem :-) tak za cas se to vic rozmuze tak cena pujde dolu... ale ten velky znak mi porad nejde do hlavy
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.