pinon69 Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 si tam dej velikost co měl VW T1 mezi lampama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 neee...až taký blázon nie som Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 Jde o to že ty dražší zhruba 300,- jsou origo výměna a za 200,- jsou ze Citiga třeba my máme vepředu origo a vzadu mi zbyl jeden ze Citiga a krásně tam sedí jen je trošilinku větší než původní ale to nevadí (není tam prolis) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 A toto už máte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 (editace) co mas presne na mysli ? ........... na bocnich dverich starej motiv pisma a na 5 dverich novej motiv pisma ...... trochu jako puzzle ne ? si nemohl rovnou koupit taky novej napis na ty bocni dvere Editováno: 4. Srpen 2013, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boost498 Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 Ahoj, budou na moji Fabču pasovat tyto znaky z Octavie? http://aukro.cz/show_item.php?item=3654243674 Btw, je instalace fakt tak jednoduchá? Odlepit staré znaky, vyčistit nějakým čističem a nalepit nové? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 Ty dva znaky - z fotky nepoznáš,které to jsou (jsou dva typy odlišující se průměrem - rozdíl je tuším 10 mm). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 a jeste je plno typu jakej koliv radiusu ci rovnych ploch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndreVW Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 majkl.vrs Zdravím jaké jsi objednal velikosti znaků? chci si to taky dát na fabii, změřil jsem si ty původní a ty mají okolo 8cm ale mnoho lidí tam dává znaky ze citiga který jsou o 1cm větší.. měl by jsi i nějaké foto jak to vipadá? díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnymt Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 Objednaj pokojne obidva znaky 8cm,ja som ich zrovna vcera nahadzoval. Vyzera to super,auto omladlo o jeden-dva roky :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batep Vloženo 5. Září 2014 Sdílet Vloženo 5. Září 2014 (editace) Zdravím, chci se zeptat, taky se chystám na výměnu. Znaky mám takže je pujdu nahodit. Ten vepředu je zajištěný plastovými výstupky, jak je na tom ten zadní? je jen nalepený nebo je taky zajištěný? Já jen jestli budu muset oddělat plast z pátých dveří. Díky PS.: dnes jsem oddělal přední a dal tam nový. Musel jsem ho zespodu přitáhnout malými vruty. Nový znak je téměř rovný a dosedací plocha na našich jedničkových fábkách je víc zakřivená. Lepící páska ho neudrží prohnutý. Jak jste ho napasovali vy? Editováno: 6. Září 2014, autor: Batep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
verny94 Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Zadní znak je pouze nalepeny ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batep Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Dík, tak ja ho loupnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siky7 Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Přední jsou pouze nalepil. Řekl jsem že chci novej znak na jedničkovou fábku. Přinesl zaplatil jsem a normál jsem ho přilepil a seděl úplně přesně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batep Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 Tak já mám asi jiný, musel jsem ucvaknout tři zajišťovací kolíčky, které nepasují na původní díry přitáhnout znak vruty zezadu skrz masku. Mám r.v. 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siky7 Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 (editace) Tak to netuším,mě tam sedl jak zadek na hrnec r.v. 2003 Editováno: 9. Září 2014, autor: siky7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 (editace) Sice nevím z jakého tipu škodovky znaky mám,ale pasují taky jak pr.el na hrnec,jen sundat starý,očistit lepidlo a nalepit. Pasují přesně i zadní nožičky do originál otvorů v 5 dveřích a masce. Editováno: 9. Září 2014, autor: Albín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batep Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 Hmm, když koukám jak je máte nalíplý, tak vidím ten rozdíl. Máte znaky mírně prohnutý. Já je mám téměř úplně rovný. Sice jsou 79mm veliký, ale na jiný auto. Už podle těch zajišťovacích kolíčků. No, vepředu dobrý, zespodu přišroubený vruty, aspoň ho nikdo lehce neukradne, ale vzadu byh ho musel šroubnout skrz plech a to se mi nechce, takže jdu shánět origoš. Díky za fota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siky7 Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 (editace) Sakra,ten zadní si musím taky předělat :-D Vypadá to peckově Jinak nwm z čeho to je a číslo dílu také nemám už Editováno: 10. Září 2014, autor: siky7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 Máte někdo čísla těch znaků, který tam pasují v pohodě ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 5J0853621A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 11. Únor 2015 Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 (editace) Zdravim pisete tady, ze ten zadni znak je lepeny. Jak jste ho sundavali? Vypacili necim? EDIT: A dozadu se taky dava ten 5J0853621A? Editováno: 11. Únor 2015, autor: Martin Zwierzyna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Únor 2015 Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 Budto ho nahrejes kapku fenem a pak dreba sloupneš vlascem , nebo stači jak na to zapaři v lete slunko a zas třeba vlasec, mě pomohly dřevěne količky na pradlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba A. Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Ahoj všem, dnes jsem přidělával nové znaky na svou Fabku a opravdu to není nic složitého. Zadní znak je pouze nalepený a přední znak je také nalepený, jen má ty výstupky, co jsou na znaku napevno ,,jakoby zanýtované do masky". Ale stačí ho pomalinku odlupovat a ty plastové nýtky sami upadnou, aspoň mě se to tak povedlo a nic jsem neponičil.Stačilo mi na to malé páčidlo na hřebíky, ulamovací nůž a silný hadr, aby jste si neponičili, zvláště na pátých dveřích lak. Podložte si to páčidlo několikrát složeným hadrem a pomalu odlupujte a odřezávejte to lepidlo.Potom stačí jen místo na znak pěkně vyčistit a odmastit a nalepit nový znak.Já jsem ještě pro jistotu znaky podpořil SIGA páskou (oboustranná lepící páska s textilní strukturou).Znaky vyměněny bez jediného zbytečného škrábanečku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.