Jar_da Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 proto jsem šel do bilsteinů, jinak mrkni na vyvěšené téma - tlumiče, dal jsem tam odkaz na octávky, kde řešili právě tvrdosti značek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Četl jsem. Už jsem to tu prolezl skrz naskrz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 je jedno jestli mám po 92tkm nebo ne.... minulej rok sem dával 4ks nový tlumiče sachs plyn/kapalina a levej zadní už začíná sáknout..... nalítáno cca 30tkm...něco malinko na 15" pak na 17" a něco v zimě a dost ted 08 s podložkama 2cm a snížením -35mm..to už tam bylo minulej rok... Takže k tlumítkum asi tak...na našich silnicích nečekám zázraky ani od Bilsteinu nebo Kayaba...neříkám že je nezkusím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 proto jsem šel do bilsteinů, jinak mrkni na vyvěšené téma - tlumiče, dal jsem tam odkaz na octávky, kde řešili právě tvrdosti značek Tak provedena výměna za bilsteiny a jsem spokojený, nějak extra tvrdší to není, spíš naopak, ale upozorňuju, že ve spojitosti s pérkama -30mm, kdy "tvrdší tlumič" má kratší dráhu chodu, což jsem právě tak chtěl ke snížení pružinami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Musim vyměnit tlumiče a tak se poohližim po něčem na snižení Hledal jsem na netu a našel tyto možnosti - poradte co vybrat abych nešlapl do ho... - jde mi jak o cenu tak o kvalitu - auto viz podpis 1. GT - pěkna cena (si myslím) - ale jak z kvalitou http://www.k-tuning.cz/2771/sportovni-podv...ombi-35-mm.html 2. Weitec - si myslím že zaručena kvalita - ale ta cena http://www.weitec.cz/default.asp?pgid=4823&iMain=549 3. H&R - pouze pružiny - netušim jake tlumiče k tomu http://www.alu-pneu.cz/data.php?r=14&d...%2B%25286Y%2529 4. Vmaxx - asi taky kvalitka - cena pro mě něco malo přes 9t http://www.spoilercentrum.cz/eshop/produkt...tovni-podvozky/ díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Taky bych měl otázku, uvažuju o koupi starších pružin V-maxx, snížení -55/-35. Vím, že na origo tlumiče se doporučuje snižovat max. -35, jinak se origo tlumiče dost ničej, moje otázka zní, jak moc? Je to třeba o polovic životnosti? Nebo třeba do určitýho počtu km (samozřejme +-). Mám nyní najeto cca 18300km a nerad bych díky těmto pružinám měnil přední tlumiče třeba při 30000km...to bych si radši našetřil na nový a koupil si třeba od Eibach -35, nebo mě lákají i H&К -40 (až teda natu cenu). Případně mi napište, do kolika si myslíte, že by ty přední mohli vydržet a kolik vydrželi vám ( u HTP origoše), než jste museli měnit. Nemám s tímhle moc zkušeností, naše druhý auto (Felicia 1,9D combi) má zatím najeto 89 500km a co vím, otec měnil jen pravej přední.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Tangerín: mám na origo tlumičích s HTP najeto 72000km z toho 20tis. se sníženejma pérkama -35mm a tlumiče stále drží....jinak doporučuju měnit tlumiče minimalně po dvou(tj, oba přední, či zadní) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Jak je to s legalností stavitelného podvozku? Jde s tím bez problému projít přes STK ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 bez problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 jak je známo technickou projde všechno když se chce.., ale i podvozek by měl mít homo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FFelix Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Ahojky máte někdo podvozek V-maxx -35, -35, jaké máte zkušenosti?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 V-maxx tu několik lidí mělo a pohoda, dobrý podvozky i pružiny, co jsem tak slyšel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FFelix Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Já onich dost uvažuji a nechci si naběhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 S V-Maxem si nenaběhneš, ale pokud chceš víc informací, obrať se na člena Lugo, má i zde v sekci Vaše Fábia profil. Ten má V-Maxx ozkoušenej, známe se osobně a vím, že spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FFelix Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 OK děkuji za dobré info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Tangerín: mimochodem už mu přišel domů další V-Maxx, tentokrát výškově stavitelnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Dakie, já to vím, už od minulýho týdne, pořád nevěděl, jestli jo, nebo ne, byl jsem jeho hlavní poradce Nakonec jsme si je zároveň domluvili definitivně v neděli, mu byl v Po odeslán stavitelnej V-Maxx a mě pružiny H&R, akorát mi ještě nedošly. Jina nemáš zač za info a už se pochlub s tím sedanem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FFelix Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 (editace) no ono tam toho moc není, kola, fólie (na fottu ještě bez nich), křídlo, světla, mračítka, ten podvozek to chce, jsem na začátku, ps. ta koule je tam jen provizorně jsem z Prahy a lidi neuměj parkovat Editováno: 14. leden 2009, autor: FFelix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 hmm, tak ten podvozek to chce jako moře sůl je to vysoká koza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FFelix Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 no právě, není to ono, půjdu do toho V-maxu jen co se oteplý, hele a co technická, aby nebyli řeči, ona mě na jaře čeká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Založ si v sekci Vaše Fábia profil, jak to mají ostatní, můžeme kecat tam a "nešpinit" toto téma. Jinak na podvozek ti nic neřeknou, mají myslím atest. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FFelix Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 OK jak bude čas založím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Chtěl bych jit taky do snížení sve fabule, ALE: Bydlím trochu na samotě u lesa, kde nám zrovna nevede nejlepší cesta. V létě to není až tak problém ale v zimě to býva zajimavý. Prostě když je sníh tak auto nemůže níž než je teď - origo. A tak jsem si řekl že zainvestuji do stavitelněho podvozku. Shánim však nějaký který by byl stavitelný od rozměru 0. Všechny co jsem ted viděl tak začinaji na nějakých -35 (nebo více) a jdou ještě níž. A ja mám strach (nebo spíše jistotu) že i s těmi -35 nevyjedu. Poraďte mi jestli vubec existuje stavitelný podvozek v rozmezí 0 -35 (nebo více) - jde mi o tu 0. díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 tak dát stavitelný tlumiče HP së seriovejma pružinama a na zimu je naštelovat do horní(seriový polohy), myslim že když se naštelujou nahoru, měla by to bejt seriová vejška Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Kláca má pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.