OIZIK Vloženo 21. Březen 2011 Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 Ahoj,planuji koupit nove zadni tlumice mam tam pruziny WEITEC snizeny o 35mm + jeste distancni podlozky o zviseni 2cm a potreboval bych radu jake koupit tlumice? chtel bych nejake tvrde vozim kolem 60kg porad v kufru a kdyz si sednou dva lide dozadu auto sedne az na zem a pak mistama dru i o retarder.Chtel bych nejake kde nepoznam ze jedu v plnem nalozeni :-) poradite jake nebo nejake zkusenosti s vyberem. Dekuji mam fabia combi 1.2htp 2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 pokud tam máš pružiny Weitec, já osobně bych koupil i tlumiče Weitec http://www.escape6.cz/Podvozky/Sportovni-tlumice/Weitec/Skoda/Fabia/Fabia-I--6Y-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speed.mb Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 Výšku auta ti dělají skoro pouze pružiny,tím že dáš tvrdé tlumiče nezamezíš sednutí zadku.Musel by jsi dát jiné tvrdší pružiny nebo minimálně jiné elastogram. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OIZIK Vloženo 22. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 (editace) a existujou nejake tvrdsi snizene pruziny?nebo nejake elastogramy co jsou kvalitni a vydrzej Editováno: 22. Březen 2011, autor: OIZIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OIZIK Vloženo 24. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 ahoj,koukal jsem na ty elastogramy ale jsou ruzne vysky podle ceho to zmerit abych vedel jake koupit?dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 25. Březen 2011 Sdílet Vloženo 25. Březen 2011 (editace) jak psal Standis buď Weitec a nebo HP tlumiče, jo a ještě pčo máš snížené pružiny a pak ještě podložky na zvýšení?? Editováno: 25. Březen 2011, autor: piskot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OIZIK Vloženo 26. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2011 protoze bez zviseni bych soural prdel jeste vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 26. Březen 2011 Sdílet Vloženo 26. Březen 2011 tak to si tam mohl skoro nechat originál pruziny protože dle toho je auto ted -15mm. a máš tam vzadu pružiny pro kombi a Tvoji motorizaci?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OIZIK Vloženo 29. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 jo,pruziny jsou koupeny spravne ,kdyz tam dam zpet original tak zadek klesne jeste vic pri nalozeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 Ja potrebujem na kombi vymeniť zadné elastogramy.Pozeral som na nete majú 123mm. Chcem sa spýtať či niekto menil tieto diely,mám ich v dosť zlom stave.aký je postup výmeny,dá sa to zvládnuť aj doma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 Zvendeš zadní část třeba začneš levou , odmontuješ plastový podběh, odmontuješ horní uložení tlumiče od kastle( 2 šrouby), odmontuješ spodní šroub tlumiče. V horní části tyče tlumiče je buď šestihran ( hvězdice nebo imbus, taď nevím přesně)a matice. Sundáš z tyče matici, pak plastový kryt tyče, ve kterém je nasunut doraz( elastogram). Dával jsem doraz z internetu mám dojem Mevek autodíly , cena 56 Kč za kus a mám je tam 2 roky a OK. Pak zase zkompletuje na nový tlumič. 4. 4 na obrázku je uvedený doraz. horní část tlumiče.doc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 Ďík za popis výmeny,ešte sa chcem spýtať iba čisto teoreticky ak je elastogram roztrhaný tak pri rovnakom zaťažený sedí auto nižšie ako ak je ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OIZIK Vloženo 3. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 ty elastogramy jsou na tlumičich uz z vyroby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.