Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím , mám takovou otázku , sháním volant z Fabie I RS a chtěl bych ho dát do Fabie I 1.9 TDI , budu moc vděčný za jakoukoliv radu nebo odkaz , kde sehnat tento volant. Děkuju

Vloženo

jo tenhle volant z frs2 se drzi paradne ale taky se moc pekne kradou z nej bagy:) proto sem se vratil k frs1 :) jinak sledovat aukro a podobny inzerce. protoze obcas se nejakej vyskytne ale jsou v zalostnym stavu:)

Vloženo

Já měl ve fabii původní čtyřramenný facelift volant, měl jsem však v plánu volant nechat přečalounit do kůže, ve spodní části byl nehezky ošoupaný od kolen... Cena obšití volantu vč bicepsů + doprava, se blížila ke dvoum tisicům Kč, tak jsem raději původní volant s bagem na Aukru prodal, doplatil koruny a koupil tohoto krasavce :)

Vloženo (editace)

Nemohl bys poslat fotku toho volantu? .. Jinak děkuju za rady,budu sledovat aukro,ale ten volant je naprosto dokonalej , proto ho sháním..

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
Vloženo (editace)

Momentálně nemám čím volant vyfotit, dovolím si tedy sem dát fotku volantu z fábky člena fora "Kubox"

Odkaz na bazar máš v příspěvku výše.

post-10748-0-09867200-1301078174_thumb.j

Editováno: , autor: vit.x
Vloženo (editace)

Ten se mi velice zamlouvá,děkuji :-) Určitě se po něm mrknu do bazaru. Jinak tohle je 1 ková fabia? .. je naprosto skvěle zařízená.

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
  • o 5 týdny později...
Vloženo

Zajímalo by mě spíše přepinování toho volantu i když to sem nepatří mám OI, pochopil jsem že rozbuška nebo patice k ní je odpojená (fialový konektor s klíčem) dále mi z volantu trčí jeden faston na černém drátu a dva žluté a dva černé do žlutého konektoru co s tím vším? Dík za radu:-)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...