Laveggio Vloženo 25. Březen 2011 Sdílet Vloženo 25. Březen 2011 Dobrý den, právě jsem zjistil, že mi praskla úchytka, která držela termostat ve víku. A mě by zajímalo, jestli se dá sehnat pouze víko termostatu a ne jeho kompletizace. Motor má natočeno 50 000 km a přijde my jako hloupost vyměnit funkční termostat za nějakou jeho napodobeninu. Na netu sem našel pouze jeho kompletizaci s celou skříní a čidlem a nebo víko s termostatem. Děkuju za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 25. Březen 2011 Sdílet Vloženo 25. Březen 2011 (editace) Termostat do téhle motorizace se kupuje v celku i se skříní a čidlem,jak jsi psal i když v kelly apod se dá koupit samotný termostat. Moje doporučení,kup originál s celou skříní.......jinak můžeš mít problémy.. nestojí to svět.. Editováno: 25. Březen 2011, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri92 Vloženo 26. Březen 2011 Sdílet Vloženo 26. Březen 2011 Tak já koupil jen tohle bez skříně plus nový čidlo a žádnej problém http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/047121111sx-termostat-mpi-fabia.html jinak se skříní a čidlem ho mají taky http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/047121111s-termostat-kompletni-skrin-mpi-fabia.html A až ho budeš měnit tak kup radši originál,ten rozdíl neni takovej.Ty polský a čínský nic nevydrží.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 370kč neoriginál u nás v mototechně, a je to uděláno tak že když přestane fungovat vytáhneš segerovku a koupíš čistý termostat jak třeba na favorita který nestojí ani stovku a jezdíš dál, plno známých to má dlouho a ješttě žádná porucha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlesK Vloženo 22. Září 2011 Sdílet Vloženo 22. Září 2011 (editace) Mě se stalo to samé, ulomil se držák. Koupil jsem neorigo za cca 4 stovky, ale ten za krátkou chvíli začal netěsnit - teplem se prohnula příruba mezi těmi třemi šrouby a gumový "o" kroužek nebyl pořádně přimáčknutý. Tak jsem ze srandy zkusil opravit ten origo - viz obrázek, a funguje to bez problémů - reguluje a těsní :-) Tzn. neorigo nebrat, je z nekvalitního plastu a vydrží jen chvilku (reguluje, ale netěsní). Editováno: 22. Září 2011, autor: AlesK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neutron Vloženo 19. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2011 Bežný problém u termostatov, tiež som opravoval ulomený origo termostat a už nikdy nefungoval tak ako by mal. Vymenený za poľský, inej konštrukcie uchytenia termostatu ako origo a funguje a tesní bez problémov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 19. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2011 .... taktez stejny problem jako NEUTRON .... koupen polsky se seirgrovkou ..... a funguje jako original,.... biť se seigrovkou je lepsi nez klasicky original dal bych za nej ruku do ohne :kol-47: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.