Laveggio Vloženo 25. Březen 2011 Vloženo 25. Březen 2011 Dobrý den, právě jsem zjistil, že mi praskla úchytka, která držela termostat ve víku. A mě by zajímalo, jestli se dá sehnat pouze víko termostatu a ne jeho kompletizace. Motor má natočeno 50 000 km a přijde my jako hloupost vyměnit funkční termostat za nějakou jeho napodobeninu. Na netu sem našel pouze jeho kompletizaci s celou skříní a čidlem a nebo víko s termostatem. Děkuju za odpovědi. Citovat
juke.box Vloženo 25. Březen 2011 Vloženo 25. Březen 2011 (editace) Termostat do téhle motorizace se kupuje v celku i se skříní a čidlem,jak jsi psal i když v kelly apod se dá koupit samotný termostat. Moje doporučení,kup originál s celou skříní.......jinak můžeš mít problémy.. nestojí to svět.. Editováno: 25. Březen 2011, autor: juke.box Citovat
Jiri92 Vloženo 26. Březen 2011 Vloženo 26. Březen 2011 Tak já koupil jen tohle bez skříně plus nový čidlo a žádnej problém http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/047121111sx-termostat-mpi-fabia.html jinak se skříní a čidlem ho mají taky http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/047121111s-termostat-kompletni-skrin-mpi-fabia.html A až ho budeš měnit tak kup radši originál,ten rozdíl neni takovej.Ty polský a čínský nic nevydrží.... Citovat
wiglegummi Vloženo 4. Duben 2011 Vloženo 4. Duben 2011 370kč neoriginál u nás v mototechně, a je to uděláno tak že když přestane fungovat vytáhneš segerovku a koupíš čistý termostat jak třeba na favorita který nestojí ani stovku a jezdíš dál, plno známých to má dlouho a ješttě žádná porucha Citovat
AlesK Vloženo 22. Září 2011 Vloženo 22. Září 2011 (editace) Mě se stalo to samé, ulomil se držák. Koupil jsem neorigo za cca 4 stovky, ale ten za krátkou chvíli začal netěsnit - teplem se prohnula příruba mezi těmi třemi šrouby a gumový "o" kroužek nebyl pořádně přimáčknutý. Tak jsem ze srandy zkusil opravit ten origo - viz obrázek, a funguje to bez problémů - reguluje a těsní :-) Tzn. neorigo nebrat, je z nekvalitního plastu a vydrží jen chvilku (reguluje, ale netěsní). Editováno: 22. Září 2011, autor: AlesK Citovat
neutron Vloženo 19. Prosinec 2011 Vloženo 19. Prosinec 2011 Bežný problém u termostatov, tiež som opravoval ulomený origo termostat a už nikdy nefungoval tak ako by mal. Vymenený za poľský, inej konštrukcie uchytenia termostatu ako origo a funguje a tesní bez problémov. Citovat
Popu Vloženo 19. Prosinec 2011 Vloženo 19. Prosinec 2011 .... taktez stejny problem jako NEUTRON .... koupen polsky se seirgrovkou ..... a funguje jako original,.... biť se seigrovkou je lepsi nez klasicky original dal bych za nej ruku do ohne :kol-47: Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.