Dimo Vloženo 25. Březen 2011 Sdílet Vloženo 25. Březen 2011 Zdravím, dotaz. Ví někdo, jaké originální letní pneu Škodovka obouvala na Octavie, konkrétně v roce 1997? Lišilo-li se to od modelu, tak mám namysli liftback, 1,6 55kW. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 28. Březen 2011 Sdílet Vloženo 28. Březen 2011 Mě by zase zajímalo k čemu je ti to dobrý Nemyslím, že by ti tohle někdo zodpověděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 28. Březen 2011 Sdílet Vloženo 28. Březen 2011 (editace) Já bych řekl, že Matador MP12. Byly dost "moderní" a oblíbené, tehdy . Editováno: 28. Březen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 A tak když už je zde toto téma, tak se přiživím a zeptám, jestli nevíte, co dávali na r.v.2004 4x4? Rozhodl jsem se trošku zhoblovat na našich cestách novou rezervu, která vypadá originál. Je na ní dunlop sp2000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paves Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 taky mam na rezerve dunlop sp2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grym Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 Ja mam rezervu Continental super contact. Vypada ze uz ma nejaky ten rok, ale kdo vi jak je tam dlouho ? Nemohla teda byt treba davana Continentalka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 No já mám rv. auta 2004 a pneu na rezervě (SP2000) je vyrobená někdy na začátku roku 2004, tak se asi shodnu s pavesem, že tam byla jako originál. Dokonce jsem se dočetl, že tento typ gumy je vhodný na 4x4 a na jiných stránkách, že je na rychlejší limuzíny. Tak nevííííím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 Mám stejnou rezervu jako Grym, tj. Continental super contact, která snad ještě nebyla ani použitá, protože má na sobě i ty gumový chloupky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grym Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 Konny: Ja mam taky auto z roku 98, a kupodivu stejnou znacku rezervy jako Ty. Takze myslim ze rok 98 je jasny pro Continetal Super Contact 195/65R15 91V CV90. Pokud jsem to teda dobre opsal Tak me napadlo, jak dlouho asi takova pneumatika vydrzi, kdyz je tam teda uz hezky dlouhou dobu strcena. Nekoumal jsem teda jestli neni popraskana, ale nejak se me nezdalo, i kdyz teda nejaky ten rocek slo poznat ze tam lezi. Mozna je to i tim, ze nebyla dlouhou dobu vyndana a je asi i zaprasena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jelen10 Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 r.v 2002 a na rezervě dunlop SP200E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 1. Duben 2011 Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 Konny: Ja mam taky auto z roku 98, a kupodivu stejnou znacku rezervy jako Ty. Takze myslim ze rok 98 je jasny pro Continetal Super Contact 195/65R15 91V CV90. Pokud jsem to teda dobre opsal Tak me napadlo, jak dlouho asi takova pneumatika vydrzi, kdyz je tam teda uz hezky dlouhou dobu strcena. Nekoumal jsem teda jestli neni popraskana, ale nejak se me nezdalo, i kdyz teda nejaky ten rocek slo poznat ze tam lezi. Mozna je to i tim, ze nebyla dlouhou dobu vyndana a je asi i zaprasena. Tak přesně i to označení rozměru pneu souhlasí, takže pokud dávali v tom roce tuto pneu jako rezervu, tak ji mohli dávat i jako normální obutí auta . Co se týká toho stáří, tak určitě nebude ve 100% formě, ale vzhledem že je to jen rezerva, tudíž slouží jen na nouzové dojetí, tak bych stáří neřešil a když jsem tu mou kotroloval, tak nejevila žádné známky popraskání a ani nebyla nějak barevně jiná, je krásně černá, jako by byla nová, jen jsem ji musel dofouknout (měla myslím jen 1,4 atm.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 7. Duben 2011 Sdílet Vloženo 7. Duben 2011 (editace) Také potvrzuji. Měl jsem svou Octu 1,6 74kw r.v.98 obutou do Continentálu Super Contact CV90 195-65-15 přímo z výroby. Editováno: 7. Duben 2011, autor: Píst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.