Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim Vas zo Slovenska. Rad by som sa dozvedel, ci ma niekto skusenosti s opravou hrebenoveho riadenia (konkretne co je pod manzetou,ten klb,alebo co to tam je)Pravdepodobne sa mi tam nieco rozbylo. Ked zdvihnem auto a pomixujem s kolesom, tak mi to bucha ako zelezo o zelezo. Viete mi niekto poradit, co s tym? Dakujem vopred

Vloženo

Dakujem, rozumiem, ale mne sa zda uplne, ze to klepe prave pod prachovkou,len ju zatial nechcem dat dolu, kym sa neuistim, ze je to fakt tak ako si myslim. Len neviem co je pod tou prachovkou, lozisko, alebo co...?

Vloženo

Pod tou prachovkou je schovane tiahlo riadenia s capom a je to nasrobovane na hrebeni riadenia.Skus zhodit cap riadenia z naboja kolesa a skus s nim hybat dopredu-dozadu.Nemal by si nic citit...

A este jedna vec:Ked rozhupes auto,tak je pocut to buchanie?Moze sa to zdat,ze to je riadenie,ale je to ulozenie stabilizatora!(tie 2 gumy)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...