sideA Vloženo 26. Březen 2011 Sdílet Vloženo 26. Březen 2011 (editace) Ahoj, potřeboval bych zjistit číslo a název konektoru bočního airbagu u octy 1 (konektor - samice, pod sedadlem řidiče a spolujezdce, žltá barva), protikus je samec číslo 6X0 972 783, u passata je číslo konektoru 6NO 972 571, ale ten do octy nepasuje. Moh by nekdo taky odfotit nebo načrtnout zapojení kablu na tomhle konektoru? Díky Editováno: 27. Březen 2011, autor: sideA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 27. Březen 2011 Sdílet Vloženo 27. Březen 2011 Který by to měl být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sideA Vloženo 27. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2011 (editace) Ahoj Z tý schémy jsem jelen, ale na tvem výpisu z etky je číslo 6XO 972 773 u mne na spojce je 6X0 972 783 tady je foto na upřesnení pozice. Moje auto melo z vyroby sedačky s bagmi a vyhrivanim, kdyz jsem ho koupil byly tam hozene sedačky z golfa bez bagu a vyhrevu. Ted jsem objevil stočený a zaizolovaný kabely s ustrihnutymi konektory od vyhrivani, bagu, zapnuti bezp. pasu pod kobercem sedačky. Sedačky s vyhrivanim mam za lacny peniz koupený i z kabeláží tam mi stačí jenom vymenit konektory na me odfiknute kabely. Bag bych chtel zapojit taky pres konektor. Ve škodovce na me zírali jak tele na vrata proto skouším štestí tady. Jestli konektor nenajdu hafnu tam spojku se zmrstovaci buzirkou. Jedna vec mi nejede do hlavy: když ty kabely v aute nejsou napojeny na boční bagy proč nesviti kontrolka na palubovce (jenom problikne po nastartovani coz je o.k. pri bezchybny funkci bagu)- muze byt deaktivován okruh bočních bagu, existuje naco takovyho? Kouknul bych na to pres VAG jenomže pri kliknuti na ridici jednotku airbagu me VAG verze 304 varuje ze vozidla od r.v. 2OOO nemusi spravne komunikovat a hrozi poskozeni nebo vystreleni airbagu, proto se do toho nepoustim. Jedna se mi o to ze kdyz se mi podari ty bagy zapojit aby byly v pripade nouze pripraveny reagovat a nebyli tam jenom na ozdobu. Sory za odbocení od témy ale tyto informace jsou pro me taky uzitecny. edit: tak po chvílkovém vytáhnutí pojistky budiku č.15 už sviti kontrolka airbagu natrvalo což je v mém případe posun vpřed. Nemohli by ste nekdo odfotit ten spoj pod sedákem ať ty káble zapojím v zmršťovačce správne (jestli stačí zapojit vodiče jen podle fareb, nebo se to na vstupu a výstupu z tohodle konektoru nejak mění) Editováno: 27. Březen 2011, autor: sideA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 28. Březen 2011 Sdílet Vloženo 28. Březen 2011 Nemáš po blízku nějaké autovrakoviště? Já když potřebuju nějaký konektor tak si zajedu a pohrabu v takové bedně a ještě se nastalo abych nenašel . K ETCE. Je ještě jeden obrázek, ale ten Ti asi nic neřekne . Obrázek 972-25 je právě ten první co jsem upnul. S těmi Airbagy. Nebylo tam nějaké "úžší" časové pásmo kdy měly být vyrobené, kdyby je to mohlo poškodit? Nicméně je fakt, že jsem na to neklikal taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
torpedox Vloženo 28. Březen 2011 Sdílet Vloženo 28. Březen 2011 (editace) Napíš mi prosím na borisp@atlas.sk ohladom toho vagu a chybovej hlášky Editováno: 28. Březen 2011, autor: torpedox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sideA Vloženo 28. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2011 wojnare díky za námahu bližší doba nebyla špecifikována, jenom že rok výroby 2000 a výš ...bla, bla, bla. Tuhle funkci budu potrebovat po zapojeni tech bagu abych mohl vymazat chybové hlášky, tak budu muset hledat jak na to. Ten obrázek co jsi postnul je přesne to co jsem hledal, škoda že označení chybí. No nic budu čekat jestli to zapojení kabelu nejaká dobra duše pofotí a fláknu tam spojky se zmršťovačkama. Na vrakovišti jsem uz byl, mám odtamtud konektory na passat r.v. cca 2002 , doma jsem zistil ze ten mi nepasuje, jiné vraky tam nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 (editace) Podařilo se mi připojit domů na komp Tak tady to je: Ale mohu Ti říct, že ikdyž mám MR04, čili podle toho jistě NErizikovou, tak jsem na to ještě nekliknul Ale určitě ještě než kliknu tak si ověřím její číslo. EDIT: Je třeba to varování VAG-u číst do konce. Ne jen bla bla bla http://www.ross-tech.com/vag-com/vw_issues.html#Airbags Editováno: 29. Březen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sideA Vloženo 29. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 Dekuji za info. No kurňa to abych jeste menil i ridici jednotku (r.v. leden 2001) pres vikend to okuknu. Konektory jsem dnes sehnal u jednoho moc trpelivého pána ze servisu. Jejich číslo je rovnaké jak co si mi postnul v první odpovedi - 6X0 972 773. Ješte bych chtel nekoho pozadat o info ohledem zapojení vodiču (barvy) na vstupu / výstupu do a z tohodle konektoru. vstup - bílý, zelený, hnědý = tyto farby kabelu mam ve svazku trčíciho z koberce pod sedačkou výstup - černý; modrý; hnědý = kabely na sedačce Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 (editace) Snad Ti pomůže toto: Akorát nechápu jak to, že konektor T3 ačkoli je třipólový, Ty máš pod sedačkou a v sedačce tři dráty, tak podle schémy jdou k němu jen dva dráty . Jo, jsou tam po tři dráty. Akorát mi ty barvy trochu nesedí podle toho jak to píšeš Ty. Hnědý je hnědý - OK Ale černý by neměl být vůbec, vždycky jen bílý, a zelený a modrý rozlišuje levý a pravý. Jelikož nevím co máš za auto, tak jsem přidal všechny výcucy z DP kde jsou schémata airbagů. Airbagy od května 99.pdf Airbagy od srpna 00 pro typ motoru AMD a AEE.pdf Airbagy od srpna 00 NE pro typ motoru AMD a AEE.pdf Airbagy od května 01 pro typ motoru AEE.pdf Airbagy od května 01 NE pro typ motoru AEE.pdf Nezkoumal jsem jestli se nějak zásadně liší, tak jsem pro zichr sem hodil všechny. Akorát ten první, od května 99, určitě zbytečně. Má 4-pólové konektory. Editováno: 30. Březen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sideA Vloženo 30. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 Díky za pomoc a schémata, již mám jasno. Zapojeno, nastartováno, nevystřeleno (bagy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.