gismo Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 taky přidím trošku do mlýna Co je to za kridlo, podle tvaru bych tipnul na mini-WRC. Ale zas mi tam neco nesedi Ale jak tak koukam, tak sem zatim rad sve velke WRC, ikdyz se pres nej spatne kouka zpetnym zrcatkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 taky přidím trošku do mlýna Co je to za kridlo, podle tvaru bych tipnul na mini-WRC. Ale zas mi tam neco nesedi Ale jak tak koukam, tak sem zatim rad sve velke WRC, ikdyz se pres nej spatne kouka zpetnym zrcatkem Pripomina mi to autostyl janko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 bych rekl ze elis plast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Je to autostyl Janko, mám ho taky na octě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Už sem se lek,že se to někomu bude líbit asi to vyměním za nejakou tu hliníkovou obludu z formule,abych byl in. V tom pripade to udelej co nejdrive... Ja mam tady WRC Jo, tak tohle je podle mého gusta. Decentní krása Ale já mám kombajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davson Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 (editace) Tady je moje mimi... Editováno: 25. Říjen 2006, autor: Davson 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moravecmilan21 Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 taky přidím trošku do mlýna Co je to za kridlo, podle tvaru bych tipnul na mini-WRC. Ale zas mi tam neco nesedi Ale jak tak koukam, tak sem zatim rad sve velke WRC, ikdyz se pres nej spatne kouka zpetnym zrcatkem Pripomina mi to autostyl janko... jo je to autostyl Janko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moravecmilan21 Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 ze začátku mi tak překáželo,protože je akorát v prostředku,ale jde jen o zvyk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 A mne sa najviac páči toto krídlo: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 ze začátku mi tak překáželo,protože je akorát v prostředku,ale jde jen o zvyk. voe a co mam rikat ja, mam ho mirne vis. A na jiste vzdalenosti za sebou nic nevidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moravecmilan21 Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 ze začátku mi tak překáželo,protože je akorát v prostředku,ale jde jen o zvyk. voe a co mam rikat ja, mam ho mirne vis. A na jiste vzdalenosti za sebou nic nevidim. tak to s tebou musím jen souhlasit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skippy Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 Tady je moje mimi... Decentní Kde se dá sehnat? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 ze začátku mi tak překáželo,protože je akorát v prostředku,ale jde jen o zvyk. voe a co mam rikat ja, mam ho mirne vis. A na jiste vzdalenosti za sebou nic nevidim. tak to s tebou musím jen souhlasit njn, ja se stejne koukam jen do bocnich zrcatek. Jak si psal, jde o zvyk. Couvam pres bocni zrcatka. Stejne zadni okno bejva ted porad zamlzeny A navic moc aut me nepredjizdi, abych musel porad koukaz do zpetnyho zrcatka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 http://skoda.autodoplnky.cz/skoda-octavia/...ctavia-s2224646 jake je? me se libi..podle me je to peknejsi nez to wrc s listou ..ne?? asi si ho kupim..dostanem trinacty plat.. tak asi zacnu kupovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 http://skoda.autodoplnky.cz/skoda-octavia/...ctavia-s2224646jake je? me se libi..podle me je to peknejsi nez to wrc s listou ..ne?? asi si ho kupim..dostanem trinacty plat.. tak asi zacnu kupovat s tou listou ej to hezci. Jinak to kridlo co mam je fakt dost tezky. Kdyz porovnam vahu origo patejch dveri a svejch patejch dveri, tak je to hoodne znat. Vzpery co tam mam jsou uz v pitchi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Já mám jen tu malou odtrhovou hranu, to se mi líbí je to takový clean sttyle.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
týráček Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Já přihodím taky trochu do mlýna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 2. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2006 (editace) http://skoda.autodoplnky.cz/skoda-octavia/...ctavia-s2224646 tady toto si kupim cez vanoce na jeziska Editováno: 2. Prosinec 2006, autor: abado Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 2. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2006 (editace) Já mám jen tu malou odtrhovou hranu, to se mi líbí je to takový clean sttyle.. šílená prdel http://skoda.autodoplnky.cz/skoda-octavia/...ctavia-s2224646tady toto si kupim cez vanoce na jeziska niepáči sa mi Editováno: 2. Prosinec 2006, autor: toncek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Co rikate na toto kridlo? Nemam ho jeste pridelane a premyslim jestli ho vubec pridelat nebo ne Takze ocekavam horecnou diskuzi co si o nem myslite, THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Už sem se lek,že se to někomu bude líbit asi to vyměním za nejakou tu hliníkovou obludu z formule,abych byl in. V tom pripade to udelej co nejdrive... Ja mam tady WRC Tohle malé a krásné WRC je dokonalé, nemáte náhodou tucha, kde se dá sehnat a za kolik? Asi neumim hledat, ale chtěl bych ho mooc na tmavě modrou metal ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 (editace) RS II + stříška. Editováno: 8. Listopad 2011, autor: mikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 31. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 (editace) Tady křídlo z nové Octavie RS, na starou Octavii 1 za 1900,- Ke koupení zde http://www.skodaoctavia.cz/opravy.htm Editováno: 31. Prosinec 2006, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartuch Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 já mám tohle nevím už ani kdo ho dělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 ja myslim ze nejlepsi je to uplne bez kridla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.