Přejít na obsah

Poplašne octavia

oly-bj

Doporučené příspěvky

Zdravím vás mohol by mi niekto poradiť? Mám Škoda Octavia I a po uzamknutí auta sa mi občas spustí poplašné aj keď všetky dvere sú uzamknuté. Interval spustenia alarmu od uzamknutia je rôzny. Minulé mi to spravilo pred piatimi dňami a naposledy dnes v noci, takže auto musím odomknúť, aby som nerušil v noci susedov.

Druhý problém mám (neviem či to s tým súvisí), ak otvorím šoférové dvere a dvere vzadu za spolujazdcom tak stropné svetlo sa mi rozsvieti, a naopak, ak otvorím dvere u spolujazdca a vzadu za šoférom tak sa mi to nerozsvieti. Vopred ďakujem za radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

predpokladam, ze mas originalni alarm,

nacti VAGem hodnoty z komfortky,

Blok naměřených hodnot 16

1. (Poslední) příčina alarmu

(od 0 do 65535)

2. (Předposlední) příčina alarmu

(od 0 do 65535)

3. Příčina alarmu (2. v řadě)

(od 0 do 65535)

4. Příčina alarmu (1. v řadě)

(od 0 do 65535)

Možné hodnoty:

1 kontakt dveří řidiče

2 kontakt dveří spolujezdce

4 kontakt levých zadních dveří

8 kontakt pravých zadních dveří

16 = zadní kapota

17 zjištění jištění spouštěče

18 = záložní houkačka

32 kapota motorového prostoru

64 zapalování, svorka 15

128 = hlídání vnitřního prostoru

255 = bez alarmu

Editováno: , autor: zdesim
Odkaz ke komentáři

Možná jsem úplně mimo, ale na starém autě jsem jsem si dodělával centrál i s alarmem, kde byl i spínač kapoty. Auto mi taky občas začalo řvát na celé parkoviště. Byl jsem tak zoufalý, že už jsem po dojezdu odpojoval baterku, aby náhodou auto v noci nevyhlašovalo poplach. Potom jsem přišel na to, že po roce od montáže mi začal rezavět právě spínač kapoty - který občas ztratil kontakt a poplach byl na světě.

Takže jestli máš neoriginál alarm, koukni na spínač kapoty - prý je to dost častý problém.

Odkaz ke komentáři

i u neoriginalniho alarmu jde zjistit pricinu alarmu, vetsinou je to podle poctu bliknuti signalni led po odemceni, pak najit ke konkretnimu typu na netu tabulku

kapotovy spinac to nejspis nebude, kdyz bude rezaty, tak nebude spinat a alarm naopak nepozna, ze se kapota otevrela :(

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...