oly-bj Vloženo 27. Březen 2011 Sdílet Vloženo 27. Březen 2011 Zdravím vás mohol by mi niekto poradiť? Mám Škoda Octavia I a po uzamknutí auta sa mi občas spustí poplašné aj keď všetky dvere sú uzamknuté. Interval spustenia alarmu od uzamknutia je rôzny. Minulé mi to spravilo pred piatimi dňami a naposledy dnes v noci, takže auto musím odomknúť, aby som nerušil v noci susedov. Druhý problém mám (neviem či to s tým súvisí), ak otvorím šoférové dvere a dvere vzadu za spolujazdcom tak stropné svetlo sa mi rozsvieti, a naopak, ak otvorím dvere u spolujazdca a vzadu za šoférom tak sa mi to nerozsvieti. Vopred ďakujem za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 27. Březen 2011 Sdílet Vloženo 27. Březen 2011 (editace) predpokladam, ze mas originalni alarm, nacti VAGem hodnoty z komfortky, Blok naměřených hodnot 16 1. (Poslední) příčina alarmu (od 0 do 65535) 2. (Předposlední) příčina alarmu (od 0 do 65535) 3. Příčina alarmu (2. v řadě) (od 0 do 65535) 4. Příčina alarmu (1. v řadě) (od 0 do 65535) Možné hodnoty: 1 kontakt dveří řidiče 2 kontakt dveří spolujezdce 4 kontakt levých zadních dveří 8 kontakt pravých zadních dveří 16 = zadní kapota 17 zjištění jištění spouštěče 18 = záložní houkačka 32 kapota motorového prostoru 64 zapalování, svorka 15 128 = hlídání vnitřního prostoru 255 = bez alarmu Editováno: 27. Březen 2011, autor: zdesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 Možná jsem úplně mimo, ale na starém autě jsem jsem si dodělával centrál i s alarmem, kde byl i spínač kapoty. Auto mi taky občas začalo řvát na celé parkoviště. Byl jsem tak zoufalý, že už jsem po dojezdu odpojoval baterku, aby náhodou auto v noci nevyhlašovalo poplach. Potom jsem přišel na to, že po roce od montáže mi začal rezavět právě spínač kapoty - který občas ztratil kontakt a poplach byl na světě. Takže jestli máš neoriginál alarm, koukni na spínač kapoty - prý je to dost častý problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 i u neoriginalniho alarmu jde zjistit pricinu alarmu, vetsinou je to podle poctu bliknuti signalni led po odemceni, pak najit ke konkretnimu typu na netu tabulku kapotovy spinac to nejspis nebude, kdyz bude rezaty, tak nebude spinat a alarm naopak nepozna, ze se kapota otevrela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 U mě to byl uhnitý konektor a piny na mozku stahování okna řidiče, mimo ten alarm mi něly pozěji odemykat dveře a taky led dioda ve dveřích trvale slavě svítila. V každém případě jsem to měnil 2 x po sobě behem roku, teď už mám 3 roky klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 zdesim: U mě ten spínač kapoty byl při zavřené kapotě rozpojený a po otevření se spojil a vyhlásil poplach. A tím jak reznul se vytvořil přechoďák, který občas sepnul (většinou za vlhka) a vyhlásil i při zavřené kapotě. Ale už jsme OT. pardon... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.