pinot Vloženo 27. Březen 2011 Sdílet Vloženo 27. Březen 2011 Zdravím, mám trošku problém. Stává se mi v poslední době u 1.9 TDi 81 kW že se mi z ničeho nic během jízdy nebo když někde stojím zvedne volnoběh z obvyklých 800 ot. na 1200 ot. když to v tomto stádiu chcípnu a chci znovu nastartovat tak mi to začne dlouho žhavit, dvakrát se mi stalo že mi auto za jízdy začalo hrozně škubat ale neskutečně .. tak to je problém který mě trápí, nemáte s tím někdo zkušenost? směřoval bych to nejspíš k teplotnímu čidlu ale nevím to škubání mě od toho odrazuje.. na VAGu žádná chyba.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 27. Březen 2011 Sdílet Vloženo 27. Březen 2011 Na vagu žádná chyba? Vag není jen čtení chyb paměti závad, o tom to zdaleka není,je třeba umět číst mezi řádky, hledat v měřených hodnotách.......nebo to svěřit někomu,kdo tomu rozumí víc. Zřejmě zkresluje nějaký čidlo atp. Auto dobíjí? 13,5-14V? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinot Vloženo 28. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2011 (editace) Dík za odpověď, nevím jestli dobíjí v tomto rozmezí, kdyby to bylo míň tak by se rozsvítila kontrolka, myslím. Zkusím to přeměřit. Jinak číst ve VAGu mezi řádky-na tom něco bude ale na grafu vše v pořádku a hodnoty taky v poho.. Editováno: 30. Březen 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 28. Březen 2011 Sdílet Vloženo 28. Březen 2011 (editace) Jaký hodnoty a graf je v pořádku? Kolik ukazuje váha vzduchu, volnoběh,zátěž,plnící tlak turba- tlak atmosferického vzduchu, hodnota počátku vstřiku,fce EGR, teplota chl. kap,nasávanýho vzduchu apod,zaměřil bych si i na teplotní čidlo a jeho kabeláži.......vzhledem k dlouhýmu žhavení za tepla. Editováno: 28. Březen 2011, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinot Vloženo 29. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 (editace) Juj, to je otázek, tak to teď nepovím jak to všechno je, zítra na to zkusím mrkonout ještě jednou.. každopádně díky Editováno: 30. Březen 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olddogSK Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 ahooj tak konečne som sa stretol s podobným problémom ako mám ja.Mám O1 tdi 2001 rv. po facelifte...Mohli by ste mi z tým problémom pomocť?ak hej bol by som vám povdačný.Tak ako kolega píše občas vyskočia tie otáčky na volnobehu a tiež to žhavenie potom.Začalo to teraz cca. 2.týždne ako sa oteplilo Niekedy mám pocit že cez zimu mi to lepšie žhavilo.a ešte sa mi zdá ale to už mám z toho asi halušky že sa mi zvýšila spotreba nafty.Nič nekape nekvapká tak že mám podozrenie na sanie či neťahá niekde falošný vzduch alebo vadná váha vzduchu.Také veci ako VAG nemám. Tak ďakujem vopred za nejaké správy..... ahoooj.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olddogSK Vloženo 17. Duben 2011 Sdílet Vloženo 17. Duben 2011 tak prepáčte........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 18. Duben 2011 Sdílet Vloženo 18. Duben 2011 (editace) Bez VAGu to je složitý, zkusil bych čidlo vody jako první. Někoho s vagem musíš poblíž tebe najít. V BA nebo kolem určitě někdo je. Zkus třeba http://forum.skodahome.cz/user/6406-prochy603/ . Nevím jestli má VAG, ale mohl by ti říct víc . Editováno: 18. Duben 2011, autor: lucky.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.