Publikováno Červen 29, 200619 r Ten můj je už moc starý a výfuk z něho vypadává..potřeboval bych silentblock na fabii hatchback. (taková černá malá guma s 2 otvory). Nemáte někdo navíc?
Červen 30, 200619 r Autor Taky mě to napadlo, ale přišlo mi zbytečné jezdit s tím do servisu, když to jde vymněnit doma...
Červenec 1, 200619 r to snad koupíš k každý mototechně(nemusiš do origo), existuje pár tipů(silentbloků na vejfuck) a vžycky sem sehnal co sem potřeboval!!!(za pár šprdliků!!)
Červenec 1, 200619 r Autor to snad koupíš k každý mototechně(nemusiš do origo), existuje pár tipů(silentbloků na vejfuck) a vžycky sem sehnal co sem potřeboval!!!(za pár šprdliků!!) Právě v jedný mototechně jsem byl a prodali mi údajně "jiný typ silentblocku" s tím, že mi to tam uurčitě půjde..a co bys řekl...ani náhodou !! A vzal si za to 220 kč... tak sem mu to tam vrátil a on sám uznal, že to neni na fabii...
Červenec 1, 200619 r tak nejdřiv si musiš zjistit jakej tam je(připadne starej vyndat-vzít sebou, když nevyš jak to má vypadat), a pak něco koupit!!!
Červenec 1, 200619 r Autor tak nejdřiv si musiš zjistit jakej tam je(připadne starej vyndat-vzít sebou, když nevyš jak to má vypadat), a pak něco koupit!!! Jj...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.