Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím vás všechny a prosím o radu.

Mám motor z octavie 1,9tdi 81kW a nejde mi odvzdušnit.Nyní jezdím bez termostatu, protože když ho namontuju,tak se mi zahřeje malý okruh a přehřívá se mi motor.Do velkého okruhu mi nejde protlačit.Hned za termostatem je hadice horká, ale když chytnu kousíček níž(před chladič) tak je hadice studená a navíc je v ní vzduch, kterého se nemůžu zbavit a už nevím co s tím může být//.

Prasklé těsnění pod hlavou to asi není, protože nemám olej ve vodě.Ani vodu v oleji.Termostaty jsem zkoušel dva a oba jsou funkční.Chladič jsem proplachoval a ucpaný nebyl.

Asi bych měl ještě dodat, že motor mám daný ve VW GOLF 3 - Já ho tam nemontoval..

Díky za rady

Vloženo

- termostat je ale těsně před motorem, čili za termostatem je motor tak nevím za co chytáš :)

- myslím že budeš mít asi hadice nějak divně pozapojovaném i když moc možností na spletení tam není

- pokud ti to bez termostatu funguje, voda koluje přes chladič (je trošku teplý) tak ti to přece musí chodit i s termostatem, pokud teda funguje

- dej fotku kde máš termostat a na co jsi šahal

Vloženo

No jak říkám, když tam termostat namontuju, tak do chladiče se voda neprotlačí a zůstává mi PŘED termostatem vzduch..

Hadičky jsou zapojené správně.Když tomu rozumíš tak snad fotku nepotřebuješ, co myslíš ??

Napadá tě něco jiného ještě ??

Vloženo

Že ten termostat montuješ opačně. Ovšem jestli je to vůbec možné.

Podle toho jak si myslíš kde je před a za termostatem, bych se tomu nijak nedivil.

Apropo, tohle vytvořit :rolleyes: . Jak dlouho si na tom strávil času?

post-57881-0-04984400-1301570982_thumb.j

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...