AMartyn Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Hoj,nikde jsem to nenašel,tak založím nové téma....díky... Zajímalo by mě co všechno víte o šroubech na Fabii I... - výška stoupání závitu - jak dlouhé - kolik by se měly zapustit do bubnu,nebo kotouče aby to bylo bezpečné atd...prostě vše o šroubech Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Na co ti to je???? Ked kupujes Elektrony tak k nim mas aj sroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMartyn Vloženo 27. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 ked kupuješ elektrony??? a u starších elektronu??? ti majitel taky standartně dává šrouby??? Potřebuji to vědět....mám alu Rial...a rád bych se otom taky něco dozvěděl...třeba jak dlouhej koupit pojišťovák atd...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 ked kupuješ elektrony??? a u starších elektronu??? ti majitel taky standartně dává šrouby???Potřebuji to vědět....mám alu Rial...a rád bych se otom taky něco dozvěděl...třeba jak dlouhej koupit pojišťovák atd...díky ALE TO SI TAM NEPISAL ZE KUPUJES POUZITE ELEKTRONY :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 ked kupuješ elektrony??? a u starších elektronu??? ti majitel taky standartně dává šrouby???Potřebuji to vědět....mám alu Rial...a rád bych se otom taky něco dozvěděl...třeba jak dlouhej koupit pojišťovák atd...díky Přesnou velikost ti neporadím, ale když zadáš ve vyhledávači třebas "šrouby škoda fabia" určo ti to něco najde a budeš z toho chytřejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 nabuduce by som v nazve temy konkretizoval ake sroby myslis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Ja používam na elektrony šroby s plechačov a je to OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMartyn Vloženo 1. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 PROCHY603: tak ja je nekupuji,ja už je koupil... to: vikino1 -taky asik použiji s plecháču...když dám šroub do kola nadoraz...tak vyleze asik o 1cm...a to by mělo stačit aby to drželo ne??? cartmanko: Díky za upozornění.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Zkus přeměřit kolik ten šrou kouká z plecháčů a taky jak hluboký máš díry v bubnu-kotouči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 PROCHY603: tak ja je nekupuji,ja už je koupil...to: vikino1 -taky asik použiji s plecháču...když dám šroub do kola nadoraz...tak vyleze asik o 1cm...a to by mělo stačit aby to drželo ne??? cartmanko: Díky za upozornění.... jde taky o to, jestli ty RIALy budou mít stejné dosedací plochy jako plecháče nebo origo alu kola. Některé alu kola jsou přesně vrtaná pro koncern VW, ale jestli to budou i tvé kola RIAL? Zeptej se nějakého prodejce těchto disků, určitě ti vše potřebné řekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Tak ako píše Pitrs pozri tú dosadaciu plochu ja mám origo hlinikače takže no problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMartyn Vloženo 1. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 ok...kouknu se nato....Tak středový kroužky už na ně mám,tak ještě dořeším pojišťováky a bude díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 (editace) Octavia,Fabia,Superb používají šrouby M14x1,5x28 Na orig plechy i alu s dosedací plochou kulovou. Většina výrobců litých kol používá šrouby s dosedací plochou kuželovou. Podívej se na kola,kulový sedlo od kuželovýho bezpečně poznáš. http://www.kola-srouby.cz/detail/index.php?id=146 Editováno: 1. Březen 2009, autor: mikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMartyn Vloženo 4. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 to mikl: přesně tohle jsem potřeboval vědět...díky moc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow2410 Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 ahoj koupil jsem si alu kola cms c1 a nějak se nemohu dopátrat toho jaký typ šroubu kuželové nebo kulové mám použít tady jsou ty kola http://www.eso-pneu.cz/alu-kola-cms-c1-6x15-5x100-et38/ díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 (editace) Kuželová Editováno: 31. Březen 2011, autor: Pitris.K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 ahoj koupil jsem si alu kola cms c1 a nějak se nemohu dopátrat toho jaký typ šroubu kuželové nebo kulové mám použít tady jsou ty kola http://www.eso-pneu.cz/alu-kola-cms-c1-6x15-5x100-et38/ díky za radu Ty jsi k nim šrouby nedostal?Jednak u těch kol je napsáno "Veškeré příslišenství v ceně"tzn. i šrouby.a je to standardní záležitost při nákupu ráfků. jinak zřejmě kuželové jak píše Pitris.K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glozi Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 Zdravím, včera jsem udělal své Fabii radost a koupil velmi pěkné zánovní kola. Zjistil jsem, že k nim bohužel nemá šrouby a nevím, jestli můžu použít šrouby z plecháčů. K tomu ještě nevím, o jaký typ disku přesně jde. Pokud by se tu někdo našel, kdo by tyhle disky měl (nejlépe řekl jak dlouhé šrouby je nutno použít) nebo i kdyby věděl, jaký typ disku to je, moc by mi pomohl. Předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 1. Duben 2011 Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 uplně vpohodě tam můžeš strčit původní šrouby z plecháču mělo by to být stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucashr Vloženo 1. Duben 2011 Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 Zdravím, včera jsem udělal své Fabii radost a koupil velmi pěkné zánovní kola. Zjistil jsem, že k nim bohužel nemá šrouby a nevím, jestli můžu použít šrouby z plecháčů. K tomu ještě nevím, o jaký typ disku přesně jde. Pokud by se tu někdo našel, kdo by tyhle disky měl (nejlépe řekl jak dlouhé šrouby je nutno použít) nebo i kdyby věděl, jaký typ disku to je, moc by mi pomohl. Předem díky. No já jsem si taky udělal radost s kolama, co to jsou za kola bylo vyraženo z vnitřní strany na paprsku, to jsem srovnal s vyelkým techničákem a bylo to ok. Šrouby jsou použil normálně s plechu a dokoupil jsem si akorat sadu plastových krytek na šrouby a bezpečnostní šrouby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobajz Vloženo 1. Duben 2011 Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 No já nevím,do plecháčů se používají šrouby s kulatou dosedací plochou a do litých by měly být s konusem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Duben 2011 Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 není pravda. já mám jedny šrouby a ty pasují jak do plechu tak do alu. hlavně stejná dosedací plocha je u origo kolech ( alu i plechy ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 1. Duben 2011 Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 Přinejhorším - navštívit pneuservis s jedním ráfkem v paprči, oni už Ti to řeknou - a myslím že i budou schopní prodat sadu šroubů s pochromovanými hlavami a patřičnou dosedací plochou včetně sady bezpečnostních. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gavo Vloženo 1. Duben 2011 Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 Ked mas origo Alu disky, tak skrutky su rovnake ako na plech. Mam to potvrdene zo znackoveho servisu. Ked som chcel kupovat skrutky na plechy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 1. Duben 2011 Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 Přesně tak. když jsou to origo kolca tak je to v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.