Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Hoj,nikde jsem to nenašel,tak založím nové téma....díky...

Zajímalo by mě co všechno víte o šroubech na Fabii I...

- výška stoupání závitu

- jak dlouhé

- kolik by se měly zapustit do bubnu,nebo kotouče aby to bylo bezpečné atd...prostě vše o šroubech :) Díky

Vloženo

ked kupuješ elektrony??? a u starších elektronu??? ti majitel taky standartně dává šrouby???

Potřebuji to vědět....mám alu Rial...a rád bych se otom taky něco dozvěděl...třeba jak dlouhej koupit pojišťovák atd...díky :)

Vloženo
ked kupuješ elektrony??? a u starších elektronu??? ti majitel taky standartně dává šrouby???

Potřebuji to vědět....mám alu Rial...a rád bych se otom taky něco dozvěděl...třeba jak dlouhej koupit pojišťovák atd...díky :)

:palec2: ALE TO SI TAM NEPISAL ZE KUPUJES POUZITE ELEKTRONY :smich: :smich: :);)

Vloženo

Přesnou velikost ti neporadím, ale když zadáš ve vyhledávači třebas "šrouby škoda fabia" určo ti to něco najde a budeš z toho chytřejší ;)

Vloženo

PROCHY603: tak ja je nekupuji,ja už je koupil...

to: vikino1 -taky asik použiji s plecháču...když dám šroub do kola nadoraz...tak vyleze asik o 1cm...a to by mělo stačit aby to drželo ne???

cartmanko: Díky za upozornění.... :palec2:

Vloženo
PROCHY603: tak ja je nekupuji,ja už je koupil...

to: vikino1 -taky asik použiji s plecháču...když dám šroub do kola nadoraz...tak vyleze asik o 1cm...a to by mělo stačit aby to drželo ne???

cartmanko: Díky za upozornění.... :palec2:

jde taky o to, jestli ty RIALy budou mít stejné dosedací plochy jako plecháče nebo origo alu kola. Některé alu kola jsou přesně vrtaná pro koncern VW, ale jestli to budou i tvé kola RIAL? Zeptej se nějakého prodejce těchto disků, určitě ti vše potřebné řekne

• o 2 roky později...
Vloženo

ahoj koupil jsem si alu kola cms c1 a nějak se nemohu dopátrat toho jaký typ šroubu kuželové nebo kulové mám použít tady jsou ty kola http://www.eso-pneu.cz/alu-kola-cms-c1-6x15-5x100-et38/

díky za radu

Ty jsi k nim šrouby nedostal?Jednak u těch kol je napsáno "Veškeré příslišenství v ceně"tzn. i šrouby.a je to standardní záležitost při nákupu ráfků.

jinak zřejmě kuželové jak píše Pitris.K

Vloženo

Zdravím,

včera jsem udělal své Fabii radost a koupil velmi pěkné zánovní kola. Zjistil jsem, že k nim bohužel nemá šrouby a nevím, jestli můžu použít šrouby z plecháčů. K tomu ještě nevím, o jaký typ disku přesně jde. Pokud by se tu někdo našel, kdo by tyhle disky měl (nejlépe řekl jak dlouhé šrouby je nutno použít) nebo i kdyby věděl, jaký typ disku to je, moc by mi pomohl.

Předem díky.

post-63374-0-69504700-1301609652_thumb.j

Vloženo

Zdravím,

včera jsem udělal své Fabii radost a koupil velmi pěkné zánovní kola. Zjistil jsem, že k nim bohužel nemá šrouby a nevím, jestli můžu použít šrouby z plecháčů. K tomu ještě nevím, o jaký typ disku přesně jde. Pokud by se tu někdo našel, kdo by tyhle disky měl (nejlépe řekl jak dlouhé šrouby je nutno použít) nebo i kdyby věděl, jaký typ disku to je, moc by mi pomohl.

Předem díky.

No já jsem si taky udělal radost s kolama, co to jsou za kola bylo vyraženo z vnitřní strany na paprsku, to jsem srovnal s vyelkým techničákem a bylo to ok.

Šrouby jsou použil normálně s plechu a dokoupil jsem si akorat sadu plastových krytek na šrouby a bezpečnostní šrouby.

Vloženo

Ked mas origo Alu disky, tak skrutky su rovnake ako na plech. Mam to potvrdene zo znackoveho servisu. Ked som chcel kupovat skrutky na plechy...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...